Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

  • Írta: szlav
  • 2021. december 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Magyar idő szerint hajnali 1 órakor veszi kezdetét a 2021-es The Game Awards ceremóniája. Geoff Keighley ezúttal is kihirdeti az év legnagyszerűbb játékait (íme, a jelöltek), a fejlesztőstúdiók pedig megragadják az alkalmat, hogy bemutassák a következő egy-két év legizgalmasabb címeit. A trailerzuhatag során láthatunk majd számos ismerős projektet, de egy sor vadiúj, eddig sosem látott játékot is.

Azt például már elkönyvelhetjük, hogy az Embark játéka, az ARC Raiders itt kapja meg az első előzetesét, és biztosan hallunk majd a Destiny 2 új kiegészítője, a The Witch Queen felől is. Újra színpadra kerül a Dying Light 2, életjelet ad magáról a Homeworld 3, a The Lord of the Rings: Gollum és a nyugatra tartó Lost Ark is. Az előzetes infók szerint az színpadra lép az új Saints Row és a francia forradalmat robotokkal vegyítő SteelRising, de a Suicide Squad: Kill the Justice League és a Tiny Tina's Wonderlands is megkapja majd a saját spotját. Ja, és végre azt is megtudjuk, hogy mit is takar pontosan a The Matrix Awakens.

Ezenfelül a volt BioWare-es Aaryn Flynn és az Improbable is ma hajnalban mutatja be új online szerepjátékát, de a huszadik évfordulóját ünneplő Saber Interactive is készül egy friss bejelentéssel. Ami pedig a Microsoftot illeti: a zöldek várhatóan bejelentenek egy sor új Game Pass-játékot PC-re, valamint végre levetítik a Halo-sorozat első igazi előzetesét.

Készítsétek a kávét, és kövessétek a műsort velünk élőben, vagy nézzetek vissza reggel, hiszen külön is beszámolunk majd a show legnagyobb durranásairól!

Update! A műsor lement, alább találjátok meg a felvételét:

3.
3.
MadHeathen
Várom a közvetítést. Én személy szerint sajnálom a CP-t, PS Pro-n talán ha 2-3 hibával találkoztam. Mindenesetre atmoszféra-teremtésben kiváló volt.

Ami az új játékokat illeti, közöttük is akad több, ami érdekel.
2.
2.
Heldengeist
Külföldi játéksajtósok újabb körbefaszverése helyett fontosabb hir, hogy:

Steamen ingyen van a Call of Juarez: Gunslinger

Csak hogy kint legyen az infó, mielőtt az időzített hír az akció lejárta után megjelenik.
1.
1.
crytek
Január 5-ig szabi van így fentmaradok és nézem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...