Assassin's Creed: Ragnarok PC, PS4, XBOXONE

A vikingek korában játzódik a következő Assassin's Creed?
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1587281444

Közeleg az új Assassin's Creed-játék bejelentése?

Legutóbb idén januárban hallhatunk pletykákat az új Assassin's Creed-játékkal kapcsolatban, azóta síri csend honol a széria körül. Egy megbízható forrás most azt állítja, hogy ez hamarosan megváltozik.
1578922740

Frissítve: Szivárog az Assassin's Creed: Ragnarök

Kisebb kihagyás után idén valószínűleg új epizóddal tér vissza az Assassin's Creed-sorozat. A korábban Kingdom kódnéven futó projekt Assassin's Creed: Ragnarök címmel kerül majd a boltokba a pletykák szerint.
1557162000

Kiszivárogtak az új Assassin's Creed első részletei?

Csupán pletykáról van szó, szóval kezeljük helyén a dolgot, de néhány érdekes kép és egy maroknyi információ látott napvilágot, amelyek valószínűleg az új Assassin's Creed-játékhoz köthetők. Hogy tetszik a Ragnarok alcím?