15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

  • Írta: szlav
  • 2022. június 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

Idén novemberben lesz másfél évtizede, hogy Altaïr Ibn-La'Ahad története forradalmasította a nyílt világú akciójátékokat. A Ubisoft brigádja azonban nem vár őszig - a nyári hírözön kellős közepén lövik fel a széria születésnapját ünneplő élő adásukat. A YouTube-on és Twitchen is követhető műsor magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, és természetesen mi is beszámolunk majd a látottakról.

A sorozat következő nagy epizódját valószínűleg nem ezen az eseményen leplezik le, némi betekintést azonban mégis kapunk az asszaszinok jövőjébe. Az ígéretek szerint szó esik majd az Assassin's Creed: Valhalla idén érkező további tartalmairól és a fejlesztők az Assassin's Creed: Origins 60 fps-es frissítését is képernyőre viszik (annak ellenére, hogy már élesedett az update). Mindezek mellett a képregények, novellák és az Assassin's Creed-manga rajongói is számíthatnak némi finomságra.

2.
2.
Heldengeist
1.
1.
crytek
Ennek örömére az odysseyt lökhetnék ingyen. Ugyse adtak még semmit az idén
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...