Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1572463380

Tarolt a Call of Duty: Modern Warfare

Olyan diadalittas közleményt tett közzé az Activision, amilyet régóta nem láttunk tőle: a kiadó bejelentése szerint tarolt a kasszáknál a Call of Duty: Modern Warfare, amely az első három nap folyamán több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára.
1572267600

Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.
1572105600

A Modern Warfare nem tűri a gyerekgyilkosokat

A minap megjelent Call of Duty: Modern Warfare nem finomkodik - rengeteg megrázó képsorral találkozhatunk a története során. Az Infinity Ward csapata azonban egy ponton mégis meghúzza a vonalat... egy easter egg segítségével.
1571839200

Modern Warfare - a Sony törölte Oroszországban

Napokon belül világszerte megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare, a Sony azonban az utolsó pillanatban tett egy különös lépést: törölték a játék digitális változatát az orosz PS Store-ból, és visszavonták az előrendeléseket is.
1571734807

Modern Warfare - előzetesen a Spec Ops Survival

Nyúlfarknyi előzetest kapott a Special Ops külön, jó egy évig kizárólag csak a játék PlayStation 4-verziójában elérhető Survival-kiadása, ami lényegében a Gears of War-sorozat hordamódjának a helyi megfelelője lesz.
1571673600

Modern Warfare - búcsúzik a presztízsrendszer

A Call of Duty: Modern Warfare jelentős változásokat hoz magával, így a multiplayer mód sem úszta meg az átfazonírozást. A készítők a minap bejelentették, hogy a presztízsrendszer is búcsúzik.
1571637600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.
1571464800

PC-s trailert kapott a Call of Duty: Modern Warfare

Külön előzetest szentelt az Activision és az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare PC-s változatának, amit még az ultrawide monitorok tulajdonosai is natív felbontás mellett nézhetnek végig.
1571389200

A Call of Duty is átáll a Battle Pass-rendszerre

A Call of Duty: Modern Warfare utólag érkező tartalmai már ingyenesek lesznek, és loot boxok sem lesznek a játékban, nyilvánvaló volt azonban, hogy a készítők nem mondanak le a megjelenés utáni monetizációról. Maradt a Battle Pass.
1571049000

Modern Warfare - nem lesznek loot boxok

A Call of Duty: Modern Warfare fejlesztői hivatalosan is bejelentették, hogy nem dolgoznak semmilyen supply drop- vagy loot box-rendszeren, helyette újfajta monetizációs megoldásokat szeretnének majd bevetni.