Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Modern Warfare - kezdődik az első szezon

Az Activision lerántotta a leplet a Call of Duty: Modern Warfare első szezonjának ütemtervéről és a rajtjának időpontjáról. Az évad december első hetében veszi kezdetét, és rengeteg mindennel kedveskedik majd a rajongóknak.

Modern Warfare - megérkezett a 2v2-es bajnokság

A Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésével megérkezett az első rangsorolt bajnokság. A különleges játékmód 16 párost ereszt egymásnak a 2v2-es Gunfight szabályrendszerével, a győztesekre pedig egyedi kozmetikai jutalmak várnak.

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.

Modern Warfare - végre itt a Gun Game!

A mai napon megérkezett a játék 1.09-es frissítése, mely a szokásos javítások mellett rengeteg újdonságot is hozott; új játékmódokat, Spec Ops-hadműveleteket, és hozzá még visszatért a régi, háromcsillagos értékelési rendszer is.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group legfrissebb jelentése. A hónap nagy győztese a Call of Duty: Modern Warfare volt, egy játék sem tudott labdába rúgni mellette.

Brit toplista: élre tört a Pokémon

Eddig tartott a Call of Duty: Modern Warfare uralkodása. A múlt héten több új megjelenés is volt, így az Activision shootere ezúttal érem nélkül maradt. A dobogóra két Pokémon-játék és az új Star Wars-kaland állhatott fel.

Modern Warfare - így fest majd a battle royale?

Az adatbányászok teljesen felforgatták a Call of Duty: Modern Warfare fájljait, és rengeteg bizonyítékot találtak arra, hogy a jövőben itt is befuthat a battle royale-játékmód. A 200 fős térkép már most ismerős lesz.

Brit toplista: másodikként indult a Death Stranding

Hideo Kojima alkotását kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare tudta lehagyni, még a FIFA 20-at is sikeresen maga mögé taszította. Az EA vezetőinek viszont nem csak emiatt kell aggódniuk, a Need for Speed sem kapta el jól a rajtot.

Új pályákkal bővült a Call of Duty: Modern Warfare

Kaptunk egy frissítést a Call of Duty: Modern Warfare-hez, amely amellett, hogy két új pályát és egy játékmódot ad hozzá a játékhoz, még egy kicsit a balanszon is finomít. Most már nem kell annyira félni a claymore-tól!

Látványosan csökkent az Activision bevétele

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és bár a kiadó számai jobbak lettek a vártnál, gyakorlatilag minden téren visszaesésről számolt be a cég. Jöhet a mobilos felmentősereg?