Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Modern Warfare - egymilliárd dolláros bevétel felett

Piszkosul jól teljesít a kasszáknál a Modern Warfare - az Activision adatai szerint már át is lépték az egymilliárd dolláros bevétel mérföldkövét. Nem véletlen, hiszen az idei epizód lett a konzolgeneráció legnépszerűbb Call of Duty-játéka.

Modern Warfare - jön a Cranked játékmód

A mai napon megint frissül egy nagyot a Call of Duty: Modern Warfare, az első szezon keretein belül beharangozott újdonságok következő felvonása ugyanis most fut be. Új térképek és egy őrült játékmód is helyet kap a mostani frissítésben.

Amerikai toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Hiába érkezett több komolyabb kihívó is, az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint novemberben is a Call of Duty: Modern Warfare volt a legkeresettebb játék.

Brit toplista: ismét a Modern Warfare az élen

Az év végéhez közeledve komolyabb megjelenésekre már nem számíthatunk, így a helyezéseket inkább a leárazások vagy a karácsonyi őrület határozza meg. A múlt héten még éllovas FIFA 20 most alulmaradt, csak a második helyet szerezte meg.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

Brit toplista: maradt az élen a FIFA 20

A Black Fridaynek köszönhetően simán visszaszerezte vezető helyét a FIFA 20, ami egy héttel később komolyabb kihívó nélkül simán meg is tartotta azt. Ami viszont érdekes, hogy új erőre kapott a Marvel's Spider-Man.

Modern Warfare - megérkezett az első szezon

A mai napon elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja, ami folyamatosan adagolja majd az újdonságokat. Kapunk majd új játékmódokat, térképeket és természetesen fegyvereket is.

Brit toplista: mindent átrendezett a Black Friday

Alaposan megváltozott a brit játékeladási toplista képe az elmúlt hetet követően, ez azonban nem az új megjelenéseknek volt köszönhető, hanem a Black Friday-akciók tömegének. Újra élen a FIFA 20.

Modern Warfare - bővül a Gunfight játékmód

Reméljük, hogy bejött nektek a Call of Duty: Modern Warfare 2v2-es játékmódja, mert az Infinity Ward erőteljesen ráfekszik a Gunfight bővítésére. A kispályás meccseket idővel egyedül vagy trióban is játszhatjuk majd.

Modern Warfare - dupla XP a szezonkezdésig

Alacsonyan szállnak mostanában a Call of Duty: Modern Warfare hírei és újdonságai. December 2-ig kétszeres szorzóval gyűjthetjük a tapasztalati pontokat, így behúzhatjuk az utolsó szinteket még az első Season kezdete előtt.