Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1564912800

Modern Warfare - részletek a PC-s verzióról

A Beenox a Black Ops 4 esetében is egy jól optimalizált, rengeteg opcióval ellátott PC-s portra törekedett, ez pedig nem lesz másképp az idei Modern Warfare esetében sem.
1564743600

Call of Duty: Modern Warfare - így fest a Ground War

A tegnap esti gameplay-dömping után még több játékmenettel jelentkezik a Call of Duty: Modern Warfare. Ezúttal megnézhetjük, hogy milyen lesz a Domination, illetve a 100 főre kihegyezett Ground War játékmód.
1564729200

Modern Warfare - a High Moon Studios is besegít

Úgy tűnik, hogy az Infinity Ward egészen sok támogatást kap az Activision berkeiben dolgozó stúdióktól. A Raven és a Beenox mellett a High Moon Studios is segít abban, hogy igazán nagy durranás legyen az idei Call of Duty.
1564680580

Modern Warfare - befutott a multis előzetes

Még javában tart a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját leleplező előadás, de egy friss előzetest és néhány információt azért már így is össze tudtunk szedni. Megvannak a játékmódok és a multiplayer béta rajtjának az időpontja is.
1564498800

Modern Warfare - visszatérnek a killstreakek

Az újabb Call of Duty-játékok scorestreak-rendszerét leváltva a Modern Warfare visszatér a hagyományos killstreakekhez. Segítségükkel tankot is vezethetünk, de bevethetjük a szörnyű fehérfoszfort is.
1564142400

Modern Warfare - teaser a multiplayer módhoz

Az alig félperces videó a többjátékos meccsek előtti felvezető jelenetekből származik, és a jövő heti nagy multiplayer-premiernek próbálja meg még a jelenleginél is magasabbra tornázni a hype-ot.
1563894000

Modern Warfare - így készül a tökéletes fegyver

Egy újabb ízelítővel jelentkezett az Infinity Ward az idén ősszel megjelenő Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Ezúttal a Gunsmith kerül reflektorfénybe, vagyis megnézhetjük azt, hogy miként alakíthatjuk majd át a fegyvereinket.
1563537600

Call of Duty: Modern Warfare - hat perc Gunfight

Habár a múlt héten huzamosabb ideig is megcsodálhattuk a Call of Duty: Modern Warfare új multiplayer módját, ha idegesített az akkori stream minősége, ajánljuk a figyelmedbe a most érzett hatperces gameplay videót.
1562868824

Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.
1562839200

Modern Warfare - holnap bemutatkozik a Gunfight

Mint a franchise legújabb játékmódja, mely során 2v2-es felállású meccsekben próbálhatjuk majd ki magunkat. A bemutató holnap, vagyis pénteken 19 órától veszi kezdetét sok más érdekességgel karöltve.