Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.

Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

Phil Spencer már kipróbálta az Elden Ringet

Igen, az Elden Ring létezik, és nem, nem feledkezett meg róla a FromSoftware. Az ambiciózus Dark Souls-örökössel néhányan már futottak is pár kört, köztük az Xbox fejese, Phil Spencer is.

Életjelet adott magáról az Elden Ring

Jó ideje már annak, hogy utoljára hallatott magáról a From Software és George R.R. Martin közös projektje, az Elden Ring. A csendet most egy tweettel törték meg a készítők, ami nem sok, de legalább megnyugodhatunk, hogy nem lett törölve a játék.

Elden Ring - komoly változásokat pletykálnak

A legfrissebb híresztelések szerint a From Software sok olyan bevett játékmeneti sajátosságnak búcsút int az Elden Ringben, melyek a korábbi játékaikban - és így a Dark Soulsokban - meghatározóak voltak.

Alternatív E3-as előzetesen az Elden Ring

Még mindig borzasztóan kevés információ áll rendelkezésünkre a From Software és a Trónok harca megalkotója, George R. R. Martin közös játékáról. A mostani előzetest is ismeritek már, de a Digic Pictures kicsit újrakeverte az egészet.

The Game Awards - az Elden Ring is ott lesz?

Az IGN közel-keleti kiadása az Instagramon arról írt, hogy az idei E3-on bemutatott vadonatúj From Software-játék, a George R. R. Martinnal közösen fejlesztett Elden Ring is ott lesz az idei The Game Awardson.

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.

E3 2019: Elden Ring - George R.R. Martin szerepéről

Egyelőre csak kevés konkrét információt tudni a FromSoftware következő játékáról, de az Elden Ring egyik legnagyobb érdekessége, hogy George R.R. Martin is közreműködik a megalkotásában. Na de mi is volt a szerepe pontosan?