Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
1657791000

Már egy zongorával is végigjátszották az Elden Ringet

Ha esetleg valakinek hétköznapi perifériákkal túl egyszerű lenne a játék, akkor akár egy zongorával is bepróbálkozhat.
1656084366

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.
1655481720

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.
1652464200

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.
1652279400

Több mint 13 millió példánynál jár az Elden Ring

Úgy tűnik, a soulslike-ok hírhedt nehézsége ellenére is sokan voltak azok, akik befizettek a From Software legutóbbi játékára, az Elden Ringre.
1651076040

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.
1649770200

Elden Ring - kilenc perc alatt a legjobb speedrunner

Durván egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásról, amely mostanra lényegében maratoni hosszúságúnak tűnik. Az új rekord a kilenc percet sem éri el.
1649056200

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.
1648965600

Brandon Sanderson írja a FromSoftware új játékát?

Az Elden Ring az élő példa rá, hogy remekül tud elsülni, ha egy nagysikerű fantasy regényíró is segédkezet ad a FromSoftware íróinak. Úgy tűnik, George R. R. Martin után Brandon Sanderson teremtheti meg a következő soulsborne-világot.
1648460460

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.