Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Elden Ring - holnap végre akcióban is láthatjuk

A Bandai Namco és a From Software a Twitteren jelentette be, hogy holnap végre mozgás közben is megleshetjük a George R.R. Martin közreműködésével készülő Elden Ringet. A 15 perces livestream 15 órakor veszi kezdetét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Csúszik az Elden Ring megjelenése

A From Software a Twitteren erősítette meg, hogy mégsem tudják tartani a januárra belőtt megjelenést, így nem sokat, de csúszik az Elden Ring premierje. Szerencsére csak egy hónapról van szó.

Kiszivárgott felvételen az Elden Ring

Valószínűleg minden Souls-rajongó tűkön ülve várja már, hogyan is fest akció közben a From Software következő játéka, az Elden Ring. Hivatalos anyagot most sem kaptunk, de kiszivárgott egy rövid felvétel, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Részletek az Elden Ring játékmenetéről

Yasuhiro Kitao, a FromSoftware marketing- és promóciófelelőse nemrég a Famitsu vendége volt, és ha már interjút adott, akkor számos érdekességet megosztott a rajongókkal a jövő év elejére datált Elden Ringről.

GC 2021: Képeken az Elden Ring

A Gamescomon is képviseltette magát a From Software legújabb játéka, igaz, csak zárt ajtók mögött láthatta azt a sajtó. A publikumnak néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

A tűz és jég dala fantasy sorozat írója, George R.R. Martin nemrég azt nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

E3 2021: Elden Ring - újabb részletek Miyazakitól

Kétségtelen, hogy az elmúlt napok egyik legnagyobb durranása az Elden Ring bemutatója volt, ezzel azonban nem értek véget a játékkal kapcsolatos hírek. A Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki elárult még pár érdekességet.

E3 2021: Premierdátumot kapott az Elden Ring

Hosszú és fájdalmas hallgatás után ma este nem csak egy vadonatúj játékmenet-előzetest villantott George R.R. Martin és a FromSoftware közös játéka, az Elden Ring, de az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a várva-várt cím.