Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Steam Decken is játszható az Elden Ring

A mai nap folyamán nem csak az Elden Ring került boltokba, de elvileg az első Steam Deck-szállítmányok is útnak indultak az előrendelőkhöz. Nekik jó hír, hogy az Elden Ring biztosan futni fog a Valve hordozható PC-jén.

Elden Ring teszt

Elden Ring, ó Elden Ring! Hosszas várakozás után végre megérkezett Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin közös projektje, ami egy fantasztikus nyílt világban próbálja ki a FromSoftware megunhatatlan receptjét. Lássuk, hogy sikerült!

Elden Ring - talpra, Tarnished!

Már a célegyenesben vagyunk, csupán karnyújtásnyira az Elden Ring megjelenésétől. Ez természetesen azt jelenti, hogy befutott a launch trailer is, de a megtekintése csak saját felelősségre ajánlott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.

Elden Ring - minden, amit tudni érdemes

Napokon belül nekiállhatunk felfedezni a Lands Between birodalmát, ám addig is a From Software a segítségünkre siet egy áttekintő előzetessel, ha bármi kérdésünk lenne azt illetően, milyen lesz a ránk váró kaland.

Gyönyörű képeken az Elden Ring

Már csak egy bő hetet kell várnunk az Elden Ring megjelenéséig, de a FromSoftware az utolsó napokban is fokozza a hangulatot. Egy csokornyi új képpel hangolódhatunk az embert próbáló kalandra.

Elden Ring - befutott a hivatalos gépigény

A Steamen nemrég felbukkant az Elden Ring gépigénye, majd onnan hamar el is távolították a listát. Ez azonban jó ösztönző volt a From Software-nek, hogy hivatalosan is nyilvánossá tegye.

Ez lenne az Elden Ring minimum gépigénye?

Egy rövid időre, de a Steamen található Elden Ring-adatlapon felbukkant a játék minimum rendszerkövetelménye. Az időközben eltávolított gépigény nem tűnik barátságtalannak.

Jó darabig állni fognak a PC-s Dark Souls-szerverek

Január vége óta állnak a PC-s Dark Souls-játékok szerverei, miután biztonsági hibát fedeztek fel bennük. A jelek szerint az Elden Ring is érintett lehet a dologban, ezért az új játék megjelenéséig csak offline kalandozhatnak a Dark Souls-rajongók.

Elden Ring - akcióban a morcos mackó

Karnyújtásnyira az Elden Ring megjelenése, de a külföldi sajtó ismét lehetőséget kapott, hogy belekóstoljon a játék nyílt világának felfedezésébe. Ezúttal megnézhetjük, miért nem érdemes felbőszíteni egy éhes mackót.