Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

12 millió eladott példánynál jár az Elden Ring

A FromSoftware és a Bandai Namco nemrég kiadott egy sajtóközleményt, amiben megerősítették, hogy Japánban már egymillió eladott példánynál jár az Elden Ring, míg globálisan már 12 millióan küzdenek a The Lands Between világában.

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.

Elden Ring - fél óra sincs a legrövidebb végigjátszás

Senki sem panaszkodhat az Elden Ring játékidejére, a From Software tisztességesen megtömte tartalommal az új fejlesztését. A speedrunnereknek azonban semmi sem szent, a leggyorsabb végigjátszás már nincs fél óra hosszú.

Amerikai toplista: az Elden Ring vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése. A megjelenésekkel jócskán megtömött februári hónapot az Elden Ring vitte, míg a konzolok közül továbbra is a Switch vezet.

Brit toplista: első helyen rajtolt a Gran Turismo 7

Befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista, amelynek az élén - nem túl meglepő módon - a Gran Turismo 7 végzett. Lássuk, hogyan rendezte át az élbolyt a Sony új versenyjátéka!

Steamen máris átlépte a 10 milliót az Elden Ring

Ezek után nehéz lenne rétegjátéknak nevezni az Elden Ringet. A FromSoftware legújabb fejlesztése hihetetlen sikereknek örvend - a nyílt világú soulslike csak a Steamen több mint 10 millió példányban kelt el.

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

Elkészült az Elden Ring videótesztünk

Az Elden Ring a napokban óriási erővel söpört végig a videojátékos világon. A tesztünket már olvashattátok, most pedig videós formában is láthatjátok, hogy mit gondolunk a FromSoftware legújabb játékáról.

Elden Ring - veszélyben a PS5-ös mentések

Habár fantasztikus rajtott vett az Elden Ring, a FromSoftware játéka mégsem lett teljesen hibamentes. A legnagyobb technikai baki a PlayStation 5-ös játékosokat fenyegeti, náluk ugyanis a teljes mentésük lehet a tét.

Hatalmas az érdeklődés az Elden Ring iránt

Ugyan még nincs egy napja, hogy megjelent a Souls-játékok következő evolúciója, az Elden Ring, már most óriási az érdeklődés a FromSoftware legújabb játéka iránt. A SteamDB adatai szerint egyszerre 764 ezren is játszottak már vele.