LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az új LEGO Star Wars-játék a Star Wars-sorozat összes számozott epizódját feldolgozza.
1650443580

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.
1649743200

Brit toplista: tarolt a LEGO Star Wars

Rendkívül erősen kezdett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a brit játékboltokban, így alap természetesen, hogy ő vihette haza az aranyérmet is. De más LEGO-játékok is megtáltosodtak a héten.
1649229000

Megérkezett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Három évvel az eredeti bemutatkozás után végre polcokra került a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A kilenc filmet felölelő játék megjelenése természetesen nem maradhatott launch trailer nélkül.
1649052120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Teljes gőzzel ráfeküdtünk az áprilisra, és amíg a tavasz is összeszedi magát, nézzük meg, hogy milyen játékokkal és filmekkel fogunk találkozni a következő napokban! A szokott módon listába szedtük a heti premiereket.
1648231200

LEGO Star Wars - éljenek a gonosztevők!

A legnagyobb történetek éppen csak annyira emlékezetesek, mint a gonosztevőik, a Csillagok háborúja univerzuma pedig nem szenved hiányt az ikonikus rosszfiúkból. Rájuk fókuszál a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga legújabb kedvcsinálója.
1648196100

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.
1647961200

Egy óra a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagával

A VGC rátette a mancsát a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egy korai változatára, a srácok pedig egy gameplay videó formájában is megörökítettek egy órát az anyagból. Lássuk, mit ígér a régóta várt játék!
1646985600

Így épült fel az új LEGO Star Wars galaxisa

Újabb fejlesztői naplóval jelentkezik a TT Games. Ezúttal arról mesélnek, mi mindent tettek meg, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga messzi-messzi galaxisa igazán különleges, élő és kalandokkal teli világnak bizonyuljon.
1646744400

Hét figuracsomagot is kap az új LEGO Star Wars

Már csak egy hónap van hátra a TT Games eddigi legambíciózusabb LEGO Star Wars-játékának megjelenéséig. Hiába a fősodor három trilógiája élvezi a főszerepet, a DLC-knek hála más filmek hőseit is beszerezhetjük majd.
1646229600

Lessünk be az új LEGO Star Wars kulisszái mögé!

Egy hónap múlva megérkezik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a nagy kalandra készülve pedig most lehetőségünk nyílik arra, hogy a fejlesztők kíséretében belessünk a játék kulisszái mögé.