LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az új LEGO Star Wars-játék a Star Wars-sorozat összes számozott epizódját feldolgozza.
1588946400

Csúszik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az eredetileg idén nyárra beígért LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valószínűleg csak az ősszel lát majd napvilágot. Az új megjelenési dátum egyenesen a Disney-től érkezett, annak forrását azonban eltávolították.
1588658400

Így fest az új LEGO Star Wars borítóképe

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga idén nyáron egyetlen csomagban egyesíti mindhárom Star Wars-trilógia eseményeit. A Warner Bros. és a TT Interactive játéka megkapta a hivatalos központi rajzát.
1586613600

Mando hajója is bekerül az új LEGO Star Warsba

A jó hír az, hogy a Razor Crest is vendégszerepel a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában, csalódásra adhat okot viszont, hogy csak a hajó LEGO-változatát fizikai formában megvásárlók férhetnek majd hozzá.
1576947600

Traileren a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az idei E3-on láthattuk először a következő LEGO Star Wars-játékot, most pedig a TT Games egy friss előzetessel emlékeztetett minket arra, hogy van miért várni a jövő évet. Lássuk, hogyan is fest a kilenc filmet felvonultató csomag!
1560118260

E3 2019: Bemutatkozott az új LEGO Star Wars

Beigazolódtak a korábbi pletykák, valóban készül az új LEGO Star Wars. Ahogy azt a címe is sejteti, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga az összes számozott Star Wars-epizódot feldolgozza majd.