LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az új LEGO Star Wars-játék a Star Wars-sorozat összes számozott epizódját feldolgozza.
1655481720

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.
1654758000

Brit toplista: ismét vezet a Horizon: Forbidden West

A feltöltött PS5-készletek és a nemrég bemutatott konzolcsomagnak hála új erőre kapott a Horizon: Forbidden West. A játék ismét a brit toplista élén végzett, de jól húzott a többi slágercím is.
1653293520

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.
1652694600

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.
1652464200

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.
1652118900

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.
1651484760

Brit toplista: az élen kezdett a Nintendo Switch Sports

A Nintendo Switch Sports a múlt héten mutatkozott be, és kényelmesen letarolta a dobozos eladásokat összegző brit toplistát. Ezzel együtt a PlayStation exkluzívjai is tudtak erősödni egy kicsit.
1650872640

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.
1650550800

Már hárommillió fölött jár a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A TT Games karrierjét alaposan meglódította a LEGO Star Wars: The Video Game, annyira, hogy azóta is csak LEGO-játékokat gyártanak. Amikor újra visszatértek a Star Warshoz, az a játékosokat sem hagyta hidegen.
1650461563

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga teszt

A TT Games eddigi legambiciózusabb LEGO-projektje többévnyi csúszás után végre megérkezett . De vajon tényleg sikerült szintet lépni a kilenc Star Wars-filmet felölelő játékkal?