Ghostwire: Tokyo PC, PS5

Shinji Mikami új játéka.

Mindent kisajtol a PS5-ből a Ghostwire: Tokyo

Nyakunkon a Ghostwire: Tokyo megjelenése, a játék PS5-ös változata pedig igyekszik majd kiaknázni a konzol adta lehetőségeket. Hat különböző grafikai mód közül válogathatunk, és a DualSense képességeiről sem szabad megfeledkezni.

Egy tucat játékkal készült a tegnapi State of Play

Az ígéreteknek megfelelően egy húszperces válogatással készült tegnapi State of Playére a Sony. A főszerepben a PlayStation japán partnerei voltak, a Capcom és a Square Enix is mutatott be új játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!

Ingyenes vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo

Ingyenes, digitálisan beszerezhető vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo, ami a játék cselekménye előtt hat hónappal játszódik, és ami bemutatja KK-t, a főhőst, illetve természetfeletti események után nyomozó csapatát.

Ghostwire: Tokyo - befutott a gépigény

Ha ti is szívesen lépnétek Tokió kísértetjárta utcáira, ráadásul ezt számítógépen tennétek meg, akkor mindenképp csekkoljátok le a Ghostwire: Tokyo rendszerkövetelményeit!

Ghostwire: Tokyo előzetes

Tokió nyüzsgő metropoliszból pillanatok alatt szellemváros lesz, amikor leszáll egy furcsa köd, ami eltüntet szinte minden élőt, amihez hozzáér. A megmaradottak egyikeként ránk vár a feladat, hogy útját álljuk a kibontakozó, démoni tervnek.

Kiadós gameplayen a Ghostwire: Tokyo

A Tango Gameworks ismét megmutatta a Ghostwire: Tokyót, és ezúttal minden eddiginél hosszabban láthattunk bele a természetfeletti thriller működésébe – sőt, maguk a fejlesztők is szólnak néhány szót legújabb játékukról.

Hivatalos: márciusban jön a Ghostwire: Tokyo

Ha nem is voltak száz százalékig pontosak a szivárgások, nem lőttek nagyon mellé: valóban márciusban jelenik meg a Ghostwire: Tokyo, amelyből holnap egy hosszabb ízelítőt is kapunk.

Márciusban jelenik meg a Ghostwire: Tokyo?

Nagyon úgy néz ki, hogy a PlayStation Store idő előtt leleplezte az eredetileg tavaszra datált Ghostwire: Tokyo pontos megjelenési dátumát, ami az adatlap szerint márciusban jelenik majd meg.

Akcióban a Ghostwire: Tokyo

Egy új gameplay kedvcsináló érkezett a Tango Gameworks legújabb játékából, a Ghostwire: Tokyóból, aminek hála a gonosz Hannyát is megismerhetjük közelebbről, aki halálos ködöt szabadított Tokióra.