Ghostwire: Tokyo PC, PS5

Shinji Mikami új játéka.
1647846000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!
1647424832

Mindent kisajtol a PS5-ből a Ghostwire: Tokyo

Nyakunkon a Ghostwire: Tokyo megjelenése, a játék PS5-ös változata pedig igyekszik majd kiaknázni a konzol adta lehetőségeket. Hat különböző grafikai mód közül válogathatunk, és a DualSense képességeiről sem szabad megfeledkezni.
1646897400

Egy tucat játékkal készült a tegnapi State of Play

Az ígéreteknek megfelelően egy húszperces válogatással készült tegnapi State of Playére a Sony. A főszerepben a PlayStation japán partnerei voltak, a Capcom és a Square Enix is mutatott be új játékot.
1646636400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!
1646204430

Ingyenes vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo

Ingyenes, digitálisan beszerezhető vizuális regényt kapott a Ghostwire: Tokyo, ami a játék cselekménye előtt hat hónappal játszódik, és ami bemutatja KK-t, a főhőst, illetve természetfeletti események után nyomozó csapatát.
1644159600

Ghostwire: Tokyo - befutott a gépigény

Ha ti is szívesen lépnétek Tokió kísértetjárta utcáira, ráadásul ezt számítógépen tennétek meg, akkor mindenképp csekkoljátok le a Ghostwire: Tokyo rendszerkövetelményeit!
1643986870

Ghostwire: Tokyo előzetes

Tokió nyüzsgő metropoliszból pillanatok alatt szellemváros lesz, amikor leszáll egy furcsa köd, ami eltüntet szinte minden élőt, amihez hozzáér. A megmaradottak egyikeként ránk vár a feladat, hogy útját álljuk a kibontakozó, démoni tervnek.
1643958000

Kiadós gameplayen a Ghostwire: Tokyo

A Tango Gameworks ismét megmutatta a Ghostwire: Tokyót, és ezúttal minden eddiginél hosszabban láthattunk bele a természetfeletti thriller működésébe – sőt, maguk a fejlesztők is szólnak néhány szót legújabb játékukról.
1643831460

Hivatalos: márciusban jön a Ghostwire: Tokyo

Ha nem is voltak száz százalékig pontosak a szivárgások, nem lőttek nagyon mellé: valóban márciusban jelenik meg a Ghostwire: Tokyo, amelyből holnap egy hosszabb ízelítőt is kapunk.
1642768259

Márciusban jelenik meg a Ghostwire: Tokyo?

Nagyon úgy néz ki, hogy a PlayStation Store idő előtt leleplezte az eredetileg tavaszra datált Ghostwire: Tokyo pontos megjelenési dátumát, ami az adatlap szerint márciusban jelenik majd meg.