Két hét alatt 50 millió játékost gyűjtött a free-to-playjé lett Fall Guys

  • Írta: gorien
  • 2022. július 9.
  • Biznisz
Link másolása
Egyértelműen jót tett a modellváltás a Fall Guys: Ultimate Knockoutnak. Az ingyenessé válás óta eltelt két hétben csak úgy záporoztak a zselébabos battle royale-t kipróbálni szándékozó játékosok.

A Fall Guys: Ultimate Knockout életében nemrég nagy fordulat állt be: free-to-play modellre váltott minden platformon, miközben PC-n elbúcsúzott a Steamtől, hogy az Epic Games Store exkluzívja legyen – ez persze annyira nem is volt meglepő, tekintve, hogy Tim Sweeney-ék tavaly felvásárolták a Mediatonicot.

A zselébabemberkék battle royale-jának jót tett az életmódváltás, hiszen az első két napban 20 milliónyi játékost rántott be, a héten pedig már az 50 milliót is sikerült elérni. Vajon megy még tovább is a diadalmenet?

A Fall Guys játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is.

2.
2.
patryk91
"Annyi, hogy megy a lehúzás itt is rendesen, ha venni szeretnél valamit azt csak a különleges szivárvány zsetonnal teheted, amiből kb. semennyit sem ad a játék"

És? Valamiből nekik is meg kell élni. A játékban semmivel nem indulsz hátrányban, hogyha nincs 100 ezer forintos skined.

Mint a LOL. Vehetsz skint, de a karakter nem sebez többet és nincs pálya eltiltva előled mert nem vagy prémium.

Sokkal jobb ez a rendszer, mint a belépsz a játékba de kb fizetés nélkül semmi vagy tucat MMO vagy a többi lootboxos vagy a kikényszeríti a vásárlást csoda játék.
1.
1.
DarkLord
Annyi, hogy megy a lehúzás itt is rendesen, ha venni szeretnél valamit azt csak a különleges szivárvány zsetonnal teheted, amiből kb. semennyit sem ad a játék, de lehet venni eredeti pénzért :) Nekem mindegy, mert a megjelenés óta toltam és millió meg 1 darab costume-öm van, amit tényleg úgy cserélhetek, ahogy akarok, de aki ebbe a free to play verzióba ugrik bele az max. a fejlődéssel szerezhet új costume-öt, de az meg mindenkinek van kategória vagy vesz eredeti pénzért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...