Immortals: Fenyx Rising PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Görög mitológiára építő akció-kalandjáték.
1621628280

Immortals: Fenyx Rising - Season Pass teszt

Az Immortals: Fenyx Rising izgalmai még messze nem értek véget. A szezonbérlet három DLC-jében új vidékekre látogatunk: Fenyx az Olümposz kihívásaival küzd, keleten Ku indul kalandra, Ash pedig az elveszett istenek nyomába ered.
1619157600

Immortals: Fenyx Rising - traileren az új DLC

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising utolsó kiegészítője, a The Lost Gods, ami egy felülnézetes akció-RPG-vé változtatja az alapjátékot. A legújabb videó pedig tényleg olyan érzést kelt bennünk, mintha egy másik cím előzetesét néznék.
1618837200

Immortals: Fenyx Rising - nyakunkon az utolsó DLC

Már csak pár napot kell aludnunk, hogy a kezünk között foghassuk az Immortals: Fenyx Rising harmadik és egyben utolsó DLC-jét, The Lost Godsot. Az új kiegészítő úgy felforgatja az alapjátékot, hogy alig ismerünk majd rá.
1615618800

Immortals: Fenyx Rising - a kanyarban az új DLC

Még ebben a hónapban befut az Immortals: Fenyx Rising második kiegészítőcsomagja, a Myths of the Eastern Realm, amelyben magunk mögött hagyhatjuk Görögországot, és ellátogathatunk a Távol-Keletre.
1613044800

Rekordszámokat hozott az év vége a Ubisoftnak

Mig a 2019-es év végén nem sok újdonságot tudott villantani a Ubisoft, 2020 utolsó három hónapját alaposan megtolta a cég, ami érződött a számain is. Az Assassin's Creed: Valhalla óriási siker lett.
1611925200

Tölthető az Immortals: Fenyx Rising demója

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising első letölthető tartalma, emellett pedig megkaptuk a játék demóját is - ha eddig vacilláltál a vásárlással, nem is találnál jobb segítséget a döntéshez!
1608015600

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.
1607328000

Brit toplista: nyugaton a helyzet változatlan

Black Friday ide, Cyber Monday oda, a brit játékosok ezen a héten is céltudatosan vásároltak. A dobozos játékok toplistáján még az Immortals: Fenyx Rising sem kavart különösen nagy port, így maradtak az élen a szokásos nagy befutók.
1606809600

Launch trailert kapott az Immortals: Fenyx Rising

Két nap múlva elrajtol a Ubisoft legújabb akció-kalandjátéka, az Immortals: Fenyx Rising, ami az ilyenkor szokásos launch trailer mellett kapott egy deep dive videót is, ahol összeszedték nekünk az összes tudnivalót a játékkal kapcsolatban.
1606769760

Immortals: Fenyx Rising teszt

A görög mítoszok világában sohasem áll meg az élet, minden hétre jut egy újabb katasztrófa és egy újabb feltörekvő hérosz. Ezúttal Fenyxen a sor, hogy megmentse az isteneket a titán Tüphón haragjától!