Immortals: Fenyx Rising PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Görög mitológiára építő akció-kalandjáték.
1606719600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.
1606201200

Rövidfilmekkel erősít az Immortals: Fenyx Rising

Hamarosan piacra kerül a Ubisoft görög mitológiára építő akció-kalandjátéka, az Immortals: Fenyx Rising. A launchra most néhány animációs rövidfilmmel hangolódhatunk.
1605682800

Immortals: Fenyx Rising - ez lesz a Season Passben

Közel vagyunk már az Immortals: Fenyx Rising megjelenéséhez is, és a Ubisoft most felfedte, mire számíthatunk a játék startja után. A Season Pass három sztorikiegészítőt tartalmaz majd, de ingyenes tartalmak is lesznek.
1604833200

Ilyen vas kell majd az Immortals: Fenyx Rising alá

Részletes gépigényt kaptunk a december elején érkező Immortals: Fenyx Risinghoz, amiben a legalacsonyabb beállításoktól kezdve egészen a 4K-s pompáig mindenre kitért a Ubisoft a zavartalan játékélmény érdekében.
1603900800

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.
1603792800

Aranylemezre került az Immortals: Fenyx Rising

A Ubisoft örömmel közölte a jó hírt, hogy aranylemezre került az isteneket és szörnyeket felvonultató nyitott világú játéka, az Immortals: Fenyx Rising, ami így már biztosan a boltok polcaira kerül december elején.
1603432800

Nagy adag látnivaló az Immortals: Fenyx Risingról

Noha csak az utolsó pillanatban leplezték le, a Ubisoft nagyon nem szeretné, ha megfeledkeznénk az Immortals: Fenyx Rising decemberi megjelenéséről, ezért most egy adag látnivalót tett közzé az akció-kalandjátékról.
1599765125

Végre mozgásban az Immortals: Fenyx Rising

Meglepően laza előzetessel nyitotta meg a Ubisoft Forward műsorát az Immortals: Fenyx Rising. Az ókori Görögország megannyi csodája és szörnye vár arra, hogy isteni erőket uralva hőssé váljunk.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599202800

Friss képeken az Immortals: Fenyx Rising

Egy pár óra alatt eltüntetett Microsoft Store-adatlapnak hála egy csokornyi képet kaptunk az egykor Gods & Monsters néven ismert Immortals: Fenyx Risingról. A képek mellett egy megjelenési dátum is felbukkant.