Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Batman: Az utolsó lovag a Földön képregénykritika

A méltán népszerű Scott Snyder/Greg Capullo páros három évvel a New 52-es Batman-képregénysorozat után újra összeállt, hogy pontot tegyenek saját Denevéremberük történetének a végére.

Sonic, a sündisznó 2 filmkritika

A Sega villámgyors sünije második alkalommal száguld be a mozitermekbe, ám most az egész világ sorsa múlik rajta. Ráadásul ezúttal Sonic nem az egyetlen idegen a Földön: Tails és Knuckles felbukkanása is bonyolítja a helyzetet.

Pam & Tommy sorozatkritika

Hollywood leporolta a kilencvenes évek egyik legnagyobb celeb-botrányát, hogy ezzel elégtételt szolgáltasson Pamela Andersonnak. A végeredmény remek, de majd harminc esztendővel később mégis mi szükség volt erre?

Az Adam-projekt filmkritika

Ryan Reynolds és Shawn Levy második közös filmjének legnagyobb erénye, hogy nem akar mást, csak szórakoztatni, és ez szerencsére kifejezetten jól megy neki. Ráadásul végre egy film, aminek nem kell maratoni hosszúság, hogy mesélni tudjon.

Batman filmkritika

Gotham önjelölt bíráskodója egyszerre a bosszú és a remény megtestesítője. A korrupciótól fuldokló város számára lehet még ok a bizakodásra, de ekkor felbukkan Rébusz, aki eddig ismeretlen, mocskos titkokról rántja le a leplet.

Peacemaker sorozatkritika

James Gunn Az öngyilkos osztag után sebtében összehozott egy tévésorozatot a film legaljasabb szereplőjével, aki túltolt, szánalomra méltó macsóságával, ultragáz jelmezével és bilisisakjával tette hozzá a magáét a totálisan inkompetens csapathoz.

Csészefej és Bögrearc sorozatkritika

A Cuphead nemcsak embert próbáló kihívásai miatt vált híressé, hanem az 1930-as évek rajzfilmjeit idéző vizualitása miatt is. A bajkeverő bögretestvérek a Netflixnek hála kipróbálhatták magukat tényleges rajzfilmként is.

A texasi láncfűrészes mészárlás filmkritika

Az eredeti film egy megismételhetetlen klasszikus, amelynek sikerét több mint valószínű, hogy még maguk az alkotók sem értik. Hollywood viszont nem nyugszik és újra lélegeztetőgépre köti egyik legmegtépázottabb horrorikonját.