Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

A falka könyvkritika

Egy csapat cserkész túlélőtúrára indul egy világtól távol eső szigetre. Az elszigeteltség viszont nem éppen életbiztosítás, főleg, ha egy olyan csontsovány férfival találkoznak, aki egy veszedelmes parazitát hordoz magában.

Preacher sorozatkritika

A retrofilmekre hajazó nyitányban egy kozmikus „fehér csóva” szeli át a galaxist, ami a Földre érkezése után megszáll néhány vallási vezetőt, és nemes egyszerűséggel felrobbantja őket. Erőszak, groteszk humor és sok-sok vér.

Suicide Squad filmkritika

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag rázhatta volna helyre a Warner és a DC Comics renoméját a moziban. Ehelyett a film csak annyit tudott elérni, hogy a legvégére már mi is inkább öngyilkosságot akarunk majd elkövetni.

Az új Top Gear - sorozatkritika

Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May távozásával átalakult a Top Gear. A huszonharmadik évad új műsorvezetőket és új formát kapott, az alapokhoz viszont senki nem mert nyúlni. És ez okozta az egész vesztét.

Jason Bourne filmkritika

Jason Bourne visszatér, és ezúttal is újabb, múltját bolygató kérdésekre próbál meg választ kapni. Ludlum egyik legjobb kémregény-trilógiájának hőse azonban megfáradt, és ez sajnos meglátszik Matt Damonon is.

Star Trek: Mindenen túl filmkritika

Nem volt könnyű menet összehozni a J.J. Abrams közreműködésével újraindított Star Trek-sorozat harmadik részét, és ez kicsit a végeredményen is látszik. Justin Lin azonban abszolút nem vallott kudarcot.

Stranger Things sorozatkritika

Rejtélyes ügy kavarja fel az indianai kisváros életét. Egy általános iskolás fiú nyom nélkül eltűnik, majd hamarosan egy kislány jelenik meg, aki nem nagyon beszél, csak 11-esnek hívja magát. És ez még csak a kezdet.

Terminátor: A halálosztó - visszatért!

Több mint három évtized elteltével, a múlt héten visszatért a mozikba a James Cameron és Arnold Schwarzenegger karrierjét meghatározó film, a Terminátor. Megnéztük, mennyire fogott az idő vasfoga rajta.