Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Szellemirtók - Az örökség filmkritika

Közel negyven éve már, hogy a New York-i események óta egyetlen szellemet sem látott senki. Akad azonban valaki, aki tudja, a túlvilági lények visszatérése csak idő kérdése. Aztán egy nap Summerville kisvárosában minden a feje tetejére áll.

Különösen veszélyes bűnözők filmkritika

John Hartley az FBI különleges ügynöke komoly galibába keveredik, miután fülön csípi a világ egyik legkeresettebb profi műkincstolvaját, Nolan Bootht. Hogy tisztára moshassa a nevét, kénytelen szövetkezni ellenlábasával.

Venom 2 - Vérontó filmkritika

A Venom végére Eddie Brock és Venom egymásra talált, és halálos védelmezőként közösen oltalmazzák San Francisco lakóit. Az idillnek azonban vége szakad, amit csak tetéz a Vérontó nevű szimbióta felbukkanása.

What If...? sorozatkritika

Megannyi párhuzamos világ él egymás mellett, amelyek mindegyike a Marvel Filmes Univerzum eseményeit tartalmazza, csak kisebb-nagyobb módosításokkal. És mindezeken túl él a Szemlélő, aki néma tanúja a számtalan valóságnak.

Örökkévalók filmkritika

Az Örökkévalók már az emberiség hajnala óta védelmezik a Földet. Amikor azonban a rég elveszettnek hitt Deviánsok rejtélyes körülmények között visszatérnek, összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.

Star Wars: Visions sorozatkritika

“Ez már nem is igazi Star Wars!” Hányszor hallottuk ezt a mondatot az elmúlt években, amikor valaki röviden megindokolta, hogy miért nem éli igazán a franchise Disney-éráját. A Star Wars: Visions ennek tükrében különösen bevállalós kísérlet.

Dűne filmkritika

Az Arrakis felszínét borító fűszer a világegyetem legfontosabb nyersanyaga. A császár parancsára az Atreides család kap felhatalmazást a kiaknázására, de akadnak uralkodóházak, akik nem nézik jó szemmel a döntést.

LEGO Star Wars: Terrifying Tales filmkritika

Tavaly a legósított Star Wars-figurák karácsonyozni hívtak minket, idén pedig borzongatással készültek. A LEGO Star Wars: Terrifying Talesben három hidegrázós históriát hallhatunk – a LEGO-mesékhez hű, hebehurgya hangvételben.