Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

A kaptár – Raccoon City visszavár filmkritika

Amikor már azt hittük, nem lehet még jobban meggyalázni a Resident Evil-sorozatot, akkor jött a magát keményvonalas rajongónak tituláló Johannes Roberts, aki még a Paul W.S. Anderson-féle mélységnél is mélyebbre ásta a franchise-t.

Halál a Níluson filmkritika

Hercule Poirot és bajsza ezúttal Egyiptomban, egy nílusi hajótúrán elkövetett gyilkosság ügyében nyomoz, miközben nemcsak egy szerelmi háromszög szereplőinek próbál meg segíteni, de a saját érzelmeivel is harcot vív.

The Book of Boba Fett sorozatkritika

A The Mandalorian második évadának a végén azt hittük, ez lesz az a sorozat, ami méltó emléket állít a Star Wars egyik legmenőbb karakterének. A The Book of Boba Fett nem lett rossz, de a rajongók nem lehetnek maradéktalanul elégedettek.

Uncharted filmkritika

Nehezített pályán, de csak elkészült a Sony által már 2008-ban belengetett Uncharted-film. Jó pár rendezőt elfogyasztott a projekt mire végre révbe ért, de a végeredményt látva, alapvetően nem fogunk csalódni a látottakban.

Rémálmok sikátora filmkritika

Stanton Carlisle egy utazócirkusznál dolgozva tanulja meg, hogyan lehet manipulálni az embereket. Becsvágya végül teljesen felemészti, de sorsa beteljesülésében egy rejtélyes pszichiáternő is fontos szerepet játszik majd.

Sikoly filmkritika

Huszonöt évvel a Woodsboróban történtek után Ghostface ismét lecsap, de ezúttal nem Sidney Prescott a kiszemelt áldozat, hanem Sam Carpenter, aki egy régóta rejtegetett titok miatt kerül célkeresztbe.

Harry Potter: Visszatérés Roxfortba filmkritika

A Harry Potter és a bölcsek köve jubileuma alkalmából a Warner Bros. összegrundolta a fontosabb szereplőket és alkotókat, akik egy megható osztálytalálkozó keretein belül emlékeztek meg a forgatásról.

Hawkeye sorozatkritika

Az eredeti Bosszúállók közül utolsóként végre-valahára Sólyomszem is megkapta saját, önálló kalandját, igaz, film helyett sorozat formájában. A Hawkeye lekerekíti az íjász hős történetét, miközben bevezeti az MCU egyik legszórakoztatóbb újoncát is.