Until Im Gone - ingyenes horror kalandjáték

  • Írta: Daks
  • 2008. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Until Im Gone egy ingyenesen letölthető point & click horror kalandjáték lesz a cseh Faraway Studios-tól. Megjelenés valamikor 2008-ban!
Az Until Im Gone egy ingyenesen letölthető point & click horror kalandjáték lesz a cseh Faraway Studios-tól. Megjelenés valamikor 2008-ban!

A játék története szerint Nathan egy átlagos kisvárosi fickó, aki az ünnepek közeledtével nem vágyik másra, minthogy együtt vacsorázzon a családjával, és eltöltsön néhány kellemes órát felesége társaságában a kandalló előtt üldögélve. A szenteste azonban nem éppen úgy alakul, ahogy eltervezte.



Hívást kap ugyanis szeretőjétől, aki megmondja neki, hogy ha nem látogatja meg azonnal, akkor mindent kitalálal a feleségnek. Nathan engedve a zsarolásnak másnap elutazik a hegyvidéki kisvárosba, maga mögött hagyva szeretteit és minden civilizációt.



A meeting megtörténik, Nathan rendre utasítja, majd kidobja ágyasát, azonban mégsem tudja lezárni a dolgot. A kocsija valami érdekes oknál fogva nem indul, közben rá is esteledett, mindent belepett a fehér köd, a távolban pedig viharfelhők kezdenek gyülekezni. Elhatározza, hogy kivesz egy szobát a hotelben, azonban nem sejti, hogy még közel sem sikerült megszabadulnia a nőtől - és a horror ezen a ponton kezdetét veszi!


9.
9.
Trishtan
A pont and click hála az égnek újból kezd feljönni, egy halom kiváló kaland fog megjelenni idén is!
8.
8.
kenny22
fojesz: nekem alapvetően nem tetszik, mert ez a stílus még jó volt mielőtt megjelentek volna a saját karaktert irányító játékok amikben van izgalom is és megy folyamatosan a cselekvés, míg ennél a műfajnál órákon át harcolsz a pixelekkel és azon töröd a fejed, hogy megpróbálj a fejlesztők agyával gondolkozni. a mai vilégban nekem ez már unalmas!
7.
7.
Trishtan
És ez miért gond, ha kalandjáték? Használni kéne mán az agyatokat is, nem csak a reflexeket...
6.
6.
Kolipoki
Kár hogy point&click gamma mert a grafója sztem egész hangulatos meg még a történet is elmegy. Szóval nálam csak 1 dolog zárja ki hogy p&c.
5.
5.
fojesz
Kenny: ha megkérlek, megmagyaráznád, hogy miért nem fér meg egymás mellett a 21. század és a point & click stílus? (Csak érdeklődésképp.)
4.
4.
Trishtan
Ezt a játékot is fejlesztik már vagy 2 éve, a hír újdonsága talán az lehet, hogy ingyenessé teszik, ha kész lesz, mivel erről nem volt szó.



Jah, elindult az új AG

http://www.adventuregames.hu/fooldal
3.
3.
kenny22
point & click? hol élünk? ez már a 21. század!
2.
2.
Kamov50
1.
1.
koffein
ezt biztos letöltöm.köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...