Húsz percig települ a PS3-as Devil May Cry 4

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 5.
  • Hír
Link másolása
Japán sikerek ide vagy oda, a PS3-as Devil May Cry 4 egy bizonyos szempontból alulmaradt az X360-as játékkal szemben - húsz percig települ az első indítás után.
Japán sikerek ide vagy oda, a PS3-as Devil May Cry 4 egy bizonyos szempontból alulmaradt az X360-as játékkal szemben - húsz percig települ az első indítás után.



Az egészen pontosan 22 perces procedúra során a játék lemezéről körülbelül öt gigabájtnyi adat kerül át a PS3 merevlemezére az első futtatás során - hivatalosan azért, hogy a töltési idők rövidebbek legyenek. A Capcom szóvivője viccelődve reagált a kérdésekre, melyet a meglepett újságírók tettek fel neki: "Ha nincs jobb dolgod kapj be valamit, igyál egy kicsit, nehogy éhes legyél a játék során! Szükséged lesz az energiára, ha győzedelmeskedni akarsz ellenfeleid felett!" A capcomos arcok elképesztő töltési sebességet ígértek, a CVG azonban rácáfolt állításukra. Stopperrel mérték azt az időt, amíg a töltőképernyőket bámulták: a PS3-as változat gyorsabb volt ugyan X360-as társánál, a különbség azonban minden esetben 2-3 másodperc volt csupán, ami egy húszperces telepítés után korántsem kielégítő.
84.
84.
t.roli
venybaby: habár a megszólítást nem nekem szántad, semmi közöm nem lenne ahoz amit írtál, de csak szólok mellékesen, h a microsoft egy csomó olyan játékot megvett amit szeretek és csak mégjobban gyűlölöm érte.. a legujabb Ace Combat is ilyen, de rengeteg játék van, ami a kedvencem volt, és mostmár jobban utálom a boxot, a játékot viszont szeretem... Édes venybaby
81.
81.
Pain
és ezt most pont te mondod nekem...xD hagyjuk ugyis különböző az ízlésünk játékok terén. nekem mindig is a ps volt és lesz is a jobb. de 360 is van a családban és azt sem vetem meg, főleg egy jó kis 4es teniszt!!!

és válaszolva nyomkodd te is a 360odat amíg be nem szarik xD
80.
80.
Vikitiki
oké

Pain

nyomkodd tovább amid van

akkor is barom maradsz?:)
79.
79.
Pain
lejjebb írtam neked a színvonala játékokat!!!!! +t.roli is leírta hogy mia helyzet, itt tevagy egyedül xbox barom, mint gyurka!
78.
78.
Vikitiki


mcwolf

nem vagy te eggy kicsit ps majom?

nameg milyen szinvonalról beszéltek eggy nagy ps barmok vagytok

kis pöcsök :)

77.
77.
mcwolf
Ezt nem hiszem el!!!!Végignéztem a kommenteket,és.....

Gyurka még nem írt ide semmit?!?

Hová lett gyurka????



Bár megkaptuk helyette Vikitiki-t. Hasonló színvonalon:D
76.
76.
mcwolf
Na,Roli most feladtad a labdát!

A sok X-fan most majd jön,hogy Folding Home-ozzatok csak, úgysincs mivel játszanotok a PS3-on:D

Meg hiába ekkora a Cell nyers számítási kapacitása, ha játékot nem lehet rá normálisan írni:D



75.
75.
t.roli
Erre jó a ps3 azon ereje, ha processzorának köszönhetően, összhangban tud dolgozni egy ps3 a többivel.

gamer365 ös hír:

"PS3: egymillióan a rákkutatásért



Nem csak hogy borzasztóan hasznosnak, de rendkívül népszerűnek is bizonyult azon kezdeményezés, mely szerint a PlayStation 3 tulajdonosokat is bevonják a Folding@home programba, a konzoltulajdonosok közül ugyanis már egymillióan csatlakoztak a kutatáshoz.



A Folding@home program a proteinek vizsgálatára koncentrál, segítségével pedig a tudósok olyan, az orvostudomány jelenlegi állása szerint még gyógyíthatatlan betegségekkel kapcsolatban végezhetnek kutatásokat, mint az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór, vagy a rák egyes típusai. Tavaly március óta a PlayStation 3 tulajdonosok is segíthetnek, méghozzá úgy, hogy rendelkezésre bocsátják konzoljaik kapacitását, ma pedig a Sony nagy örömmel jelentette be, hogy az egymilliót is átlépte a regisztrált felhasználók száma.



"A Sony Computer Entertainment-tel történő együttműködés óta a kutatási képességeink nagy lépésekben nőttek a Folding@home felhasználók folyamatos részvételének köszönhetően. Most több, mint egymillió PlayStation 3 tulaj van regisztrálva, mindez pedig lehetővé teszi, hogy a számolások tekintetében korábban megválaszolhatatlannak bizonyuló kérdésekre találjunk válaszokat, a célból, hogy megtaláljuk a gyógymódot a világ legveszélyesebb betegségeire" - mondta Vijay Pande, a kutatás vezetője és a Stanford egyetem professzora.



A kezdeményezés erősségét jól mutatja, hogy a Folding@home számítástechnikai mérföldkő: ez az első számítógépes hálózat, amely átlépte az egy petaflopos határt, ami az egy másodperc alatt végrehajtott lebegőpontos műveletek számát illeti (jelen esetben ez egy billiárd, azaz tíz a tizenötödiken).



A Guiness tavaly szeptemberben ki is kiáltotta a Folding@home-ot a világ legerősebb számítógéphálózatának.



Naponta átlagosan háromezer, vagy ha úgy tetszik, percenként két újabb géptulajdonos csatlakozik a kezdeményezéshez, jelenleg pedig a PlayStation 3 masinák a teljes kapacitásnak közel a háromnegyedét teszik ki - mindez tehát jól mutatja, hogy milyen óriási segítséget jelent ez a kutatók számára. Ha még nem tetted meg - és van rá lehetőséged - csatlakozz te is."
74.
74.
t.roli
576 hír:

"Nextgen HDD-vel

/Kurrensgen/

Az előző generációs tapogatózás után minden eddiginél fontosabb szerephez jutnak a konzolokba épített merevlemezek. Itt van például a Burnout Paradise esete: az alap kiszereléssel rendelkező X360 tulajoknak le kell mondaniuk az online játékmódok 99 százalékáról. A Criterion magyarázata szerint sem ők, sem a Microsoft nem talált megoldást a problémára, így a Burnout közösség érdekeit előtérbe helyezve került rá a dobozra a "HDD szükségeltetik" felirat.



A Capcom egyszerűbben oldotta meg a dolgot a Devil May Cry 4 PS3-as verziójával. Az alsó hangon 20 percet installáló kaszabolás alatt vagy a sztori előzményeit bemutató szöveges magyarázatot és concept artokat lehet bámulni, vagy... vagy a Capcom tanácsa szerint ki lehet menni a konyhába táplálékért, innivalóért, mert az "ellenfelek legyőzéséhez erős koncentráció szükséges, a korgó gyomor pedig elvonja a figyelmet". Remek tanács, de a mérések szerint a lemezről olvasó 360 verzióhoz képest 2, maximum 5 másodperces előny nyerhető a telepítéssel a töltési idők tekintetében."



Tehát: a Burnoutot már úgy adták ki, h akinek nincs merevlemeze a zixboxába, az már nem is tud normálisan játszani vele neten!

Ezt miért nem rakták ki hírnek? miért csak az volt a hír, h a Ps3 telepít? Miértnem hír az is, h nem mindenki élvezheti ki a burnout teljességét, egy buta özletpolitika miatt amit a gép gyártója képvisel?

a ps3 mat hurrogjátok, az xbox isten mi? Hát biztos...
73.
73.
t.roli
Mai hír nagyon okos zsenik:

http://www.sg.hu/cikkek/57968/a_ps3_felvezetesevel_nyerhet_a_blu_ray_europaban
Részlet belőle:

"A friss piackutatások összesített adatai mind arra utalnak, hogy az öreg kontinensen elsősorban a Sony döcögősen elrajtoló konzolja húzza az eladási adatokat és a Blu-ray egyelőre ennek köszönhetően vezet..."

"...Az amerikai Home Media Magazine oldalán jelent meg az Understanding and Solutions, valamint a Screen Digest piackutató cégek által gyűjtött adathalmaz, valamint az abból lerótt következtetés. Előbbi az asztali Blu-ray lejátszók és az Európában tavaly értékesített PS3-konzolok számát igyekezett megbecsülni, utóbbi pedig a HD DVD előretörését és eddig eredményeit vázolta fel, beleértve az Xbox 360 konzolhoz szánt külső olvasókat. Egyértelműen a Blu-ray-nek áll a zászló, ám érdekes módon ez a legújabb PlayStationnek köszönhető..."

"...Az adatok ismeretében elmondhatjuk, hogy eddig 55 ezer HD DVD lejátszót adtak el a kontinensen, ez a szám viszont valósággal eltörpül a gazdára talált PS3-konzolok mellett, hiszen ez utóbbiból összesen 750 ezer kelt el. A felmérés arra is rávilágít, hogy a konzoltulajdonosok jó része a korábbi kijelentésekkel ellentétben mégis érdeklődik a nagy felbontású tartalmak iránt, így a játékgépek a filmeladásokat is megdobták...."



KIHANGSÚLYOZOM!!!!::: "A felmérés arra is rávilágít, hogy a konzoltulajdonosok jó része a korábbi kijelentésekkel ellentétben mégis érdeklődik a nagy felbontású tartalmak iránt"

Remek, Látszik, h ezek a kijelentések csak azért jönnek mert anno a tömeg is ezt szajkózta eszetlen birka módjára "de a ps3 rom épp ezért nem kellett mert blue ray van benne"

Ez csak azt bizonyítja, h kishazánkban viszont az emberek lemaradtaka a külföldi csordáktól, és lehet sose érik utól őket, és ezek a beszólások örökre rajtunk maradnak, és fárasztanak minket..



Bocs Vikitiki, de ate kommentjeidre válaszoltam inkább, és te vagy a legközelebb a kommentrészhez
72.
72.
t.roli
Vikitiki: Gratulálok, iskolapélda vagy!

"oké és mit teszel blue ray meghajtódba zsiros kenyeret?"

Ez beleillene az Olyan paraszt vagy sértésekbe de frankón. Olyan paraszt vagy, h a ps3 ba rakod a zsíroskenyeret.



Drága Vikitiki, Ps3 játékokat pakolsz a Ble Ray meghajtóba, és nagy felbontású filmeket.

Amúgy ajánlom egyeseknek a Windows Paraszt Editiont, X-kosz -szal...
71.
71.
Vikitiki
ja egyébként meg évekig ps1 meg ps2 töm szerettem őket de a ps3 rom épp ezért nem kellett mert blue ray van benne meg a játékoktól sem mentem le hidba tőle nemugy mint annak idején a ps1 ps2 től
70.
70.
Vikitiki
oké és mit teszel blue ray meghajtódba zsiros kenyeret?

mert itthon aztán nagyon elvan terjedve :):)

68.
68.
mcwolf
Pain:

Hagyd a fenébe ezt a Viiiiiifvisdjgodsjgo gyereket. Nincs értelme. Ugyanolyan elvakult,csököttagyú Xbox-buzi,mint a gyurka,csak szolidabb kiadásban. Nem érdemes vele vitatkozni,úgysem lehet vele értelmesen vitatkozni.
67.
67.
Pain
volt van lesz! de ha mondasz nekem egy olyan xbox exklúzív játékot ami akármelyiket is lemossa ezek közül akkor akkor neked volt igazad a 63as kommentnél(amugy ilyet nem tudsz mondani, mert nincs elllenfele a MGSnek és az FFnek)
66.
66.
Vikitiki


Pain

neked meg ugy látom még nem volt konzolod
65.
65.
Pain
63: Ez nagy marhaság volt. ratyi ps3 exklúzív? MGS4, Tekken6, FFXIII, God of War 3, ingdom Hearts 3? Ez neked ratyi? Akkor te még nem játszottál igazán jó játékokkal
64.
64.
pepi024
Jaj 20 perc. Mit vinyognak itt egyessek hogy kell várni. Meg nem a gép hanem a fejlesztők hibája. Meg mennyi az a 20 perc.

Áááááágh!!!
63.
63.
ACDC 4ever
61:

A PC-s játékok közel nem települnek 20-percig
61.
61.
G Logan
Még is ps3 ra adtak el többet erröl ennyit

61.
61.
Vikitiki
eggy ps3 mas exkluziv nek kiadott game lett volna és mostmeg itt égetik magukat a ps3 mal ugy látszik minden játék ratyibb ps3 mon mint xbox on aza pár exkluziv ratyi meg ami megjelenik rá azmeg már rég lefutott ps2 ön :))
60.
60.
G Logan
Egy pc játék is települ adig mi van ebben nagy

59.
59.
thomee84
ez van de az exbox még nagyobb szar:D legyünk gyurkás értelmiségiek ezaazz:)
58.
58.
vergil
ja meg a ps3 egy nagy szar:D
57.
57.
thomee84
nem hinném h nagyon kapcsolódna a hír a ps3-hoz. maximum a fejlesztők "hibája".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...