HWSW: Külső, viszonylag olcsó Blu-ray-olvasó

  • Írta: Daks
  • 2008. február 28.
  • Hardver
Link másolása
A Blu-ray győzelmével beindultak az eddig hezitáló készülékgyártók is, úgy mint a Lite-On, mely most előállt egy külső, viszonylag olcsó olvasóval - írja a HWSW.
A Blu-ray győzelmével beindultak az eddig hezitáló készülékgyártók is, úgy mint a Lite-On, mely most előállt egy külső, viszonylag olcsó olvasóval - írja a HWSW.


A Lite-On külső Blu-Ray olvasója körülbelül 150 dollárba kerül majd, a hiperolcsóvá váló, Vistával natívan is kompatibilis HD DVD-meghajtó háromszorosába, azonban ha annak eredeti, nemrég még 129 dolláros árát nézzük, az árkülönbség nem jelentős - a kevés Blu-ray-íróhoz képest pedig egyenesen olcsó megoldás a filmek számítógépképernyőre varázslásához.

Érdekel a Lite-On olcsó Blu-Ray olvasója?
Irány a Nagytestvér!
7.
7.
Menti1
Blue-Ray technológia nagyon elfogterjedni, jó, hogy lezárult a háború, mert így végre 1 formátumra lehet koncentrálni és készíteni filmeket, gémeket, stb. Most örülhetnek a PS3-as tulajdonosok, ugyanis jóval olcsóbban megapták a Blue-Ray olvasókat. :-)
5.
5.
ios008
sztem az emberek, köztük én is szívesen fogadnák már az emberi árban lévő írókat is, nem csak az olvasókat.

sajnos ennek így eléggé duplán is rókabőr szaga van.

vedd meg az olvasót 150$ - ami azért majd 30 ropi mindent egybevetve, jah de még nem adunk jó áron lemezt se, meg írót se; vedd csak meg az eredetit, aztán majd egyszer :D:D

sztem egy, max két év múlva a 15-20e kategóriába engedik az írók árát is, a lemezek indokolatlanul magas ára apadni fog úgy kb 500huf-ra. na az volna a reális, de az még messze van :D

sztem a piac készen lenne a totális váltásra, de az üzlet nem így működik, ezt el kell fogadni.

a holografikus meghajtó pedig, mint új szabvány már létezik, idő kérdése hogy mikor dobják ki az átlag felhasználóknak. szóval sztem nem kell olyan nagyon sokat várni itt a jó árakra.
4.
4.
amd33
Nah ez ne mrossz cucc ha az ms kihoz ilyen árban blu-ray meghajtót az nem lenne rossz!
3.
3.
metafenomÉN
Jah és még mielőtt félre értés lenne belőlle

1. nincs messze az idő hogy játékok blun jelenjenek meg már sokan szűkösnek érzik a duplla DVD-t



2. Ez azért sokkal olcsóbb mint egy asztali lejátszó amit simán csak TV -hez veszel.



3. +Ez még akár hordózható is aztali nem.



4. Sajnos blu ray lemez magas ára. és a még magasabb írók ára mellett nagyon jó opciót kínál ez a kis kütyü.

+főleg ha figyelembe vesszük hogy Blu ray filmeket baromi nehéz szerezni még nehezebb őket másolni, még nem sok kalózkodási lehetőség terjedt el így esetleg DVD filmeket meg a TXT -idet teheted rá.

Szóval a piac még nem érett a blu írókra majd a HD TV-k és főleg a HD kamerák terjedésével az az idő is eljön, de egyenlőre én a sokkal drágább írónak nem látom értelmét még jó ideig. (Mo-n pedig ez az idő még távolabb van)

2.
2.
metafenomÉN
Fity régen annyira értelmes hozzászólásaid voltak most meg csak hallatod a hangod

T.V.?

Az a poén hogy olyan minőságet olvas amit semiylen TVne nem kapsz És persze akkor nézed mikor akarod nem mikor műsoron van, főleg full HD p -vel teljesen kiaknázva a lehetőségeit. És természetesen tök feleslegesen veszel ilyet egy fekete fehér TV kövülethez vagy egy kis monitorhoz. Persze még nagyon fiatal a tech szinte semmi film nincs hozzá vagyis elég szűkös a lista áruk pedig egyenlőre igen borsos. (Minőség viszont tényleg odaszögez a fotelba Így kell a Gyűrűk ura :) )

És természetesen ahogy Daks is írta kösd TV-re a gépet amin blu meghajtó van. Egy szép nagy HD TV-után nem kérdés hogy minek ez a cucc már csak az ár érték arány alakuljon egy kicsit. Ha kételkednél kérd meg egy elektro szaküzletben hogy aHD TV reklám anyaga helyet mutasa meg a a kábel TV adását. Mintha youtoob-ot néznél DVD helyett.

1.
1.
Daks
kösd ki a pc-t a tv-re, manapsag mindenki igy csinalja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...