Aliens: Colonial Marines - jó minőségű képek

  • Írta: Daks
  • 2008. március 2.
  • Képek
Link másolása
A Gearbox és a SEGA közös Aliens játékából láttunk már mini teaser képeket, scannelt csúnyaságokat, most viszont itt vannak az első jó minőségű screenek!
A Gearbox és a SEGA közös Aliens játékából láttunk már mini teaser képeket, scannelt csúnyaságokat, most viszont itt vannak az első jó minőségű screenek!

Az Aliens: Colinial Marines-ben fény derül végre a Bolygó Neve: Halál című film eseményeinek folyatására, már ami az LV426 történetét illeti. A sztori szerint a Cég egy kisebb csapatot küld a bolygóra, hogy kiderítsék, mi történt a Sulaco csatahajóval, és hova tűnt Ripley meg a legénység.


Mi ennek a négyfős tengerészgyalogos csapatnak leszünk a tagjai, a többi hasonló játéktól eltérően viszont itt nem lesz központi hős, mindenki ugyanannyi szerepet kap majd a történetben, sőt a sztori előre haladtával specifikus feladattól függően mindig másik katonát kell majd irányítanunk.

Érdekel milyen lesz az új Aliens játék?
Olvasd el Daks előzetesét itt, a GK-n!
36.
36.
manutd16
Nem tudom ki nézte e meg, de a Gearbox és az Obsidian a fejlesztő. És ha jól emlékszünk a Brothers In Arms: Hell's Higywayben is nagyon hasonló motort használtak. Szóval szerintem ez csak egy továbbfejlesztett Unreal Engine 3-as lesz. És az , hogy ez in-game vagy nem, számomra nem kérdés. A BiA: HH-nél is azt hittem, hogy csak renderelt képek, de mikor kipróbáltam a gépemen, csak ámultam a látványtól.
35.
35.
AdamXENO
Igen Gabesz igazad van, de én úgy emlékszek, mintha nem az egész bolygó robbant volna darabokra. És mivel tudjuk az Alienek elég szívós lények, ezért simán túlélhették a robbanás epicentrumától távolabb tartózkodó egyedek, esetleg tojások is. Bár ez csak az én véleményem és lehet rosszul emlékszek már, hogy hogyan is végződött pontosan az Aliens című film. Az meg egy dolog, hogy Hicks például úgy gondolta, hogy elpusztítja az idegeneket egy ekkora robbanás. Lényeg, hogy várom már ezt a játékot nagyon.
34.
34.
Gabesz901224
Csak egy baj van a történettel... na ki találja ki? Bizony, bizony... a filmben miután Ripleyék elmentek a bolygórol, az fölrobbant, mert egy atomreaktor, vagy mi, meghibásodott, és emiatt kaputt.

Lehet hogy a fejlesztők nem nézték meg a filmeket?O.o
33.
33.
vegeta
há beszopjátok még így is mer el nem fog indulni a gépeteken XD
31.
31.
kisnovi
Jó ez de megin mér nem adják ki PC re....
30.
30.
MatNob
Így is van, ne azzal törődjünk, hogy ingame, vagy render, vagy mittomén aquarellel kenték félfamentes rajzlapra, a lényeg, hogy az Alien fanok végre kapjanak egy jó játékot!
29.
29.
G Logan
remélem jó lesz mér régen csináltak jó alien játékot
28.
28.
hopcsiri
Kiráz a hideg, nekem tetszik! Bár az a kép amikor a tojásból kikelt izé ugrik a fegyver elé, egy kicsit túl erotikusra sikerült, gondolom értitek mire gondolok.
27.
27.
Chocho
29 és 28: Egyetértek. Az egész egyelőre annyibl állhat, hogy van egy demo pálya, amiből loptak pár shotot és kész. Az Oblivion is eszméletlenül nézett ki több, mint egy évvel a megjelenése előtt, hogy a Doom 3-ról már ne is beszéljünk...
26.
26.
tjames
#28: Természetesen iróniával írtam hogy "kiadható lenne" :) De látod mekkora blődség? Ha valaki azt feltételezi hogy már ilyen szinten áll a grafika (textúrák, fények: hisz csillog minden, 3D-s alakzatok, élsimítás, fókusz, stb...) akkor én azt feltételezem hogy a fizika és a pályák is állnak olyan szinten hogy egy DEMO kiadható lenne. (azért ez már egyből blődség mi? Szerintek a grafikával kezdik????Ugyan már....
25.
25.
MatNob
Én elhiszem, hogy a játék tud ilyen grafikát produkálni, de tuti, hogy mire kézhez kapjuk, messze nem így fog kinézni. Az alsó 5 képen már látszik, az optimalizálás, azok rendernek nagyon csúnyák lennének, és ingame-nek sem olyan álleejtősek. A legutolsó meg egyenesen csúnya. Én nem reklámoznám ezzel a képpel a játékomat.

Amúgy tjames azt mondod, hogy ha a graf ilyen szinten állna, akkro holnap kiadhatnák.. Ne haragudj, de ez hülyeség. A grafika elkészítése időben a játék készítésének kb. 10 %-a. Ha ez nem így van, akkor nem kerül tartalom a játékba. (Erre is van példa, mostanában elég sok.) Amikor elkészült a grafikus motor, akkor kezdődik az igazi játékfejlesztés. Persze közben a grafmotort még csiszolják, de már a játék elég korai stádiumában készen van.
24.
24.
Domasi
nemrég jelentették be és máris ingame jelenteteket küldenének...ez azért még korai sztem, ezek csak szimpla képek a játékról
23.
23.
tjames
#25: Hogy mi? Biztos hogy ezt akartad írni? A mondatszerkezet miatt tök érthetetlen... kérdőszóval indít, de felkiáltó mondat....nem értem!!!!!!
22.
22.
amd33
Miért pont még egy ok x360-ra is kijön!
21.
21.
tjames
Jó, akkor higgyétek azt hogy ingame.

:) Vicc

Biztos ingame! Csak azért jön még egy év múlva, mert húzzák az agyatokat :)

Nevetséges....
20.
20.
sci21
még egy ok amiért kell ps3:)
19.
19.
amd33
Pontossan ez 100% hogy ingame már amikor elöször meglátama képeket akkor tudtam ezt nehéz benézni rendereltnek:D
18.
18.
FeroxX
ez INGAME ! az hogy nincs panel ne tévesszen meg..az egyik előző hírben lehet olvasni, hogy direkt ilyen full valóságra veszik a feelinget, vagyis a kijelzők nem HUD-on helyezkednek el hanem a fegyvereden, mint a valóságban !
17.
17.
Chocho
Miért ne lehetnének in-game shotok? Egyáltalán nem néznek ki olyan jól. Az alienek még okésak, de pl. a tengerészgyalogosok, vagy a tereptárgyak abszolút gyengén textúrázottk és low-poly-k... Ezt egy GoW vagy egy Crysis ezerszer kenterbeveri...
16.
16.
tjames
#15: Miről beszélsz itt???? Én csak azt mondom hogy ezek

NEM

INGAME

KÉPEK

Aztán persze hogy nem a grafika számít csak, de hogy jön ez most ide. Nem áll úgy még ennek a játéknak a fejlesztése hogy ilyen szinten legyen a grafja. Akkor talán legalább egy renderelt videót láttunk volna a mostani GDC-n, nemde?
15.
15.
FeroxX
szerintem erősen DOOM III szagú motor, de attól még jó csak picit "műanyagos"..
14.
14.
Glek
Jaja ezek in-game képek! Miért ne lehetnének? Egészen csúnyák :D Nézd meg a faszi újait, kicsit low-poly, meg a tereptárgyakat... Amúgy nagyon tetszetős, egyyeedi grafó!! Végre nem kuvva UE3... :D Kicist aúgy olyan beütése van mint az 5-6 évvel ezelőtti játékok trailereinek :D
13.
13.
kenny22
14: nem csak a grafikán múlik egy játék... és ezt szerintem te is tudod...

de én még mindig azt mondom hogy ezek simán lehetnek in-game képek is...
12.
12.
tjames
#9: Ha ez ingame képek hada lenne, s ilyen szinten állnának már a játékkal, akkor holnap ki is jöhetne! :) Ezek biztosan nem ingame-k
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...