F1-es Ferrari a Gran Turismo 5: Prologue-ban

Néha a legnagyobb becsben tartott titkok is kiszivárognak: így történt most is, és napvilágot látott néhány képecske a Gran Turismo 5: Prologue F1-es Ferrari modelléről.
Néha a legnagyobb becsben tartott titkok is kiszivárognak: így történt most is, és napvilágot látott néhány képecske a Gran Turismo 5: Prologue F1-es Ferrari modelléről.

Ugrás a galériához

16.
gorgo2
Ezért a játékért érdemes venni Ps3-at.Nekem x360 van de ilyen autos játék nemhiszem hogy lesz x-en......SAJNA!!!!!!
15.
Glek
Biztos jól láttad? :P Nem csak 1080i-volt odaírva?
14.
westZsolt
Én megmondtam hogy Pénteken megyek megvenni:P Frankóó Úgyis Ferrari drukkel vagyok(meg HONDA) és imádom az F1-et:P Gyűnyőrűű:P F1 2007-jőhetne már :S:S:S
13.
Glek
Mostanában már nem adnak ki autós játékokról rendert... mert mindegyikben van ingame renderelő... LOL :D:D Magyarul fotó készítő. Mert menet közben egyik se úgy néz ki mint ak épeken, de benyomod hogy fotóznál, aztán máris mint a netes "render" képek. :) És mégis ingame.. miylen ötletes. :)

Gyönyörű ez a játék, ez tény (mondjuk azért vannak elég rusnya pillanatai :D). Viszont nem sírok hogy jajj de szar nekem, hogy nincs PS3-am... Forza 3 is lesz ilyen szép, ha nem szebb... :)

Fity, ha megoldottad, hogy vigye a 720p-s tv-d az 1080p-t szólj már légyszi!! :D Kipróbálom már a boxot 2160p-ben. xD
12.
girgosz
bravia általában 720p és 1080i de van 1080p-s is.
11.
Vikitiki
hu bakker kurva szép hogyé megy most a ps3 olcsóbb üzletekben vennem kell eggyet a box mellé

:)))
10.
Tomasonda
fity: hát akkor a te braviad 720p-s nem pedig 1080p-s! :)
9.
girgosz
9: hát igen. :Dállítólag a teljesre lesz törésmodell(mondjuk sztem a mardék 50 pálya és 1000 kocsi lefoglalja majd őket) habár már a prológgal is nagyon szemezek--10.000 ft csak és sokkal több tartalom van benne mint csomó teljes árú versenyzős gémben
8.
tOMiiiiK@
Remélem benne lesz a teljesben, nem csak a Prologe "ajándéka", hogy jobban fogyjon.

7.
pstomi
Ajánlom h a következő forma 1-es játékban az f1-es kcosik mind igy nézzen ki!!!!!
6.
norbee007
Tényleg nagyon pofásak a képek csak az az ici-pici bökkenő velük, hogy nem minden TV jeleníti meg a játékot ilyen minőségben. ;) Sony Bravia már biztos szépen nyomná, de az meg még elérhetetlen árban van az átlagnak ... bár, akinek van pénze PS3-ra ... :p
5.
pstomi
Nem is kell PS4-et csinálni, ez már valoság grafika, ennél szebett leehtetlen csinálni.
4.
Heater
GTAIV: Ha ismernéd a GT sorozatot, tudhatnád, hogy a Polyphony nem szokott renderrel vakítani, a képek maximum a visszajátszásból vannak, ami ingame.
3.
Dr Kratos
De jó,hogy van PS3-am !Megküldöm a vörös csodát az oválpályán egy 350-el asszem !
2.
dareal
nagyon szépek, valóban. pár éve tuti mindenki azt mondta volna, hogy fénykép, bár ezen képek közül most is úgy fest némelyik, mintha fotó lenne (első ránézésre tuti)
1.
McDuff
ez a játék eszméletlen jol néz ki!!!ennél szebb grafikát én még nem láttam.belegondolok h még csak 2008 van,vegyük pl 1998at:akkor még örülhettünk ha 1 ember elérte a 100 pixelt!röpke 10 év alatt már ilyen látványt kapunk!le a kalappal a fejlesztők előtt,kár h nincs ps3-am:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...