Halo 3 - új térképcsomag várható áprilisban

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Április 15-étől Legendary Map Pack címmel újabb Halo 3-térképcsomag válik elérhetővé az Xbox Live-on: a 800 pontba kerülő kiegészítő egyik pályáját le is leplezték.
Április 15-étől Legendary Map Pack címmel újabb Halo 3-térképcsomag válik elérhetővé az Xbox Live-on: a nyolcszáz pontba kerülő kiegészítő egyik pályáját le is leplezték.

Ugrás a galériához

A sorozat rajongói számára a képeken feltűnő helyszínek akár már ismerősek is lehetnek, hiszen a galériánkba feltöltött screenshotok a Sidewinder térképet prezentálják, mely hatalmas népszerűségnek örvendett a Halo első részének idején. A Bungie most újra elővette a pályát, itt-ott átalakította és átültette a Halo 3-ba, így a Legendary Map Pack egyik fő érdekessége ez az új feldolgozás lesz. A megjelenés a jövő hónap közepén esedékes, addig is kíváncsiak várjuk a többi pálya leleplezését!

9.
9.
janda-g
hello!

tom h a kommentem nem ide illik de nem tudja v.ki megmodani, h hol lehet letölteni az Assassin's creed végigjátszását????

előre is köszi...:D
8.
8.
boldi89
wow az öserdös pályákat nagyon csipem!!!
7.
7.
Dentis 360
Mikor jönn PC-re?Majd az új Windows-al?:D
6.
6.
dareal
az url-ből következtetve egy saját magának pontokat gyűjtögető szar :)

tipp: ha egy url végén uid=szám, refer=szám szerepel, no arra ne tessék kattintani ;) vagy max ezt jól kivágva, oldalt megnézve és a paraszttal közölve, hogy jó az oldal, de nyugi, az ő refer száma nélkül néztük meg az oldalt ;) ettől a nyálukban tudnak fetrengeni ezen emberkék ;)
5.
5.
girgosz
Map Pack=Térképcsomag?!? Tükörfordítás RULZ!
4.
4.
seci92
Szegény elég hülye. Én is játszok vele de nem reklámozom mint állat!
2.
2.
tjames
Na szab92, jó úton haladsz a bannod felé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...