Rayman: Raving Rabbids 3 - az első teaser videók

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 24.
  • Videó
Link másolása
Nyílt titok, hogy a jövő héten bemutatásra kerül a Rayman nevével fémjelzett sorozat új része, a Raving Rabbids 3 - természetesen ez is inkább a vérnyulakat helyezi előtérbe.
Nyílt titok, hogy a jövő héten bemutatásra kerül a Rayman nevével fémjelzett sorozat új része, a Raving Rabbids 3 - természetesen ez is inkább a vérnyulakat helyezi előtérbe.



Hogy semmiképpen se feledkezzünk meg az új rész premieréről, a Ubisoft két teaser videót adott ki az elmúlt héten, melyben a bemutatóra hangolnak rá minket. A rövidfilmek viccesek, s emellett érdemi információkat is közvetítenek, miszerint az új rész kizárólag Nintendo Wii-re érkezik majd Balance Board támogatással.


15.
15.
Naliak
Szerintem meg kicsit megállt a Wii! És ezúton is óriási köszönet, hgy az olyan játékok, mint a Smash Brawl, vagy a PES még mindig nincsenek itt. Kiváncsi leszek, hogy az NCAA 09 mennyit késik majd :(

Ubi elrontott játékai? Konkréran Wiire majdnem minden. Neki köszönhetjük azt a mai napig tartó hülye sztereotípiát, hogy a Wii grafikailag a PS2 nél nem jobb ( :( ) És aki azt mondja, hogy az Assassins Creed jó játék, annak erről a kérdésről más fogalmai vannak, mint nekem (én kb 2 nap után elajándékozom)



Raving rabbids egy állat kis röhögős játék, nahi 20 perc jobb kedvre derít.
14.
14.
watto
14: hát nem is ramboval kell menni... szerintem is király a double agent, a Raving Rabbids meg nagy fun :D
13.
13.
Raz 1
A double agentet szerintem azért rontották el mert már nem régisunyizós,bujkálós splinter cell.
12.
12.
demon68
12: a Double Agent volt a kedvenc Splinter Cellem, nem jut eszembe egy elrontott ubisoft játék sem, bár úgy érzem az új prince esélyes lehet a címre
11.
11.
Raz 1
A cime miért "Rayman" Raving Rabbids???!! semmi köze rayman-hez! a Rayman 3 jó volt,Rayman 2 Jóvolt,A rayman raving rabbids tűrhető,de ez!!A régi legalább nem minijátékokból állt!!A réginek legalább volt rendes játékmenete és története! Az ubisoft csak néhány játékot rontott el(pl.SPlinter cell double agent)de azok még mindig jobbak mint ez!

reaperboy-nak és pstomi-nak teljesen igaza van?Aki ezt a játékot szereti,nem Rayman-t szereti hanem ezeket a nyulakat!Szüval több raymant,kevesebb nyulat!
10.
10.
MetalLord
Nem értem, mért kell mindig vitatkozni.... Valakinek teccik, valakinek nem. Ennyi
9.
9.
Well
Még az eggyel se játszottam :D
8.
8.
wildláma
kit érdekel a játékidő! Ez szerintem poénosabb mint bármi más játék (kivéve a Landwirtschaft simulator 2008 na az beszarás). És a GTA4 meg egy lapát unalom! ugyan azok az egyhangú szürke küldetések. Ez ugyan az mint a GTA 3 csak jobb grafikával. a San Andreas igaz nagy foas grafikás volt, de legalább élvezhető volt a játékmenete.
7.
7.
reaperboy
szerintem pstominak igaza van.Régen volt storyja,játékmenete.És legalább a raymanrol szolt nem csak a címe volt az.
6.
6.
pstomi
5: de én soknak tartom h 13 000 ft-t adjak ki egy olyan játékért amit kevesebb mint 1 ora alatt végig viszek és kb 3-4 honap volt a fejlesztési ideje, ezért a pénzért kapok GTA 4-et ami több mint 20-30 orás szorakozást nyujt. (tudom h a raymant nem a gta 4-el kell hasonlitgatni, csak azért mondom h átlássátok, h sajnos a játékidő és az ár sajnos nincs egyensulyban.)
5.
5.
fojesz
2: abban egyetértek, hogy a játékot nem rayman név alatt kéne eladni, azt viszont erős túlzásnak tartom, hogy a raving rabbids fos lenne. és igen, tiz másodperces minijátékok tömlege, aminek szintén megvan a maga varázsa.



4: a sima rayman is nagyon jó, kikérem magamnak a dedós szarság megnevezést. :)
4.
4.
naruto88
pstomi te teljesen ... vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A rayman egy 3éveseknek való dedós szarság de ezek a raving rabbidses játékok tök poénosak meg minden ezekkel még énis eljáccok. és a mininjátékok tömege jobb mit teknőcöket ölni és kis bogyókat gyűjteni vagy nem is tom mit kell csinálni ezekben a komoly "storyline-okban".
3.
3.
SWBF2
1:én is, a Tour de France-s volt a legjobb
2.
2.
pstomi
Raving Rabbids széria, a Rayman sorozat szégyene. a PS1-es Raymanek 100000000000000000000000000000000000000000000-szer jobbak voltak mint ez a fos. azokban voltak rendes pályák, story line. ez a ravingos fos meg nem több mint 10 másodperces mini játékok tömlege.
1.
1.
Guppi
Nagyon birom ezeket a videókat XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...