Fallout 3 - a világ romokban

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 3.
  • Képek
Link másolása
A Bethesda műhelyében készülő Fallout 3 remek játéknak ígérkezik, akárcsak elődei, erről tanúskodnak a frissen megjelent, posztapokaliptikus hangulatú képek is.

A Bethesda műhelyében készülő Fallout 3 remek játéknak ígérkezik, akárcsak elődei, erről tanúskodnak a frissen megjelent, posztapokaliptikus hangulatú képek is.

Az előző Fallout játékok fantasztikus hangulattal és játékmenettel tudták megnyerni a játékosok tetszését, és úgy tűnik, nem lesz ez másként a harmadik epizód esetében sem. Sajnos egyelőre elég kevés információt tudunk a folytatásról, ám lassacskán egyre több és több információval, képpel gazdagodhatunk, amint egyre közelebb kerülünk a november 28-án esedékes megjelenéshez.

Az érdeklődők elolvashatják előzetesünket itt, a GK-n!
Fallout 3 előzetes

15.
15.
Bins
14.
14.
Dcrysis02
Várjuk,várjuk,majd kijáccuk...
13.
13.
LiMiT
13: Sose tudhatod!! :) Várd ki a végét! Hát grafikába TUTI hogy nem lesz hasonló az elődökhöz. :D Szerintem se fogja vissza adni azt az igazi fallout-os fílinget, de tuti hogy jó lesz, meg hogy megveszem és kijátszom 50x :D
12.
12.
jaysee82
suti_88!

Ez vicces! Még hogy stratégia! Hát itt tartunk, a fiatalabb korosztály már azt sem tudja minden idők egyik legjobb játékáról (Fallout2) hogy eszik-e vagy iszák :D. Amúgy nincs értelme utánanézni az elődöknek ha csak a harmadik rész érdekel. Nagy valószínüséggel semmi köze nem lesz hozzájuk. Nem azt mondom h rossz lesz, de az is biztos hogy nem lesz igazi Fallout hangulat.
11.
11.
LiMiT
11: Az előző részek NEM voltak stratégiák!!! :D Az előző 3 rész (Bár szerintem a Fallout Tactics nem volt igazán Fallout, azért beleszámítom) 2D-s, körökre osztott RPG volt, ilyen magasból nézős téma. A lépéseket akció pontokkal tudtad véghez vinni. (Pl.: Sorozat lövés=6 AP, neked meg volt 10 AP-d, akkor a 10ből maradt 4, amit új támadásra, lépésre, hátizsákba matatásra stb. re használhattál) Hirtelen más nem jut eszembe :) És a Fallout 3 az első Fallout ami 3D-s! Youtube-on van egy tucat vidi a fallout-okról. nézz fel oda :)
10.
10.
suti_88
van aki világositson fel a játékkal kapcsoaltban. én a google-ba beirtam az elöző részeket, és mind stratégiai képek jöttek ki...valóban ez az első fps-fallout?
9.
9.
LiMiT
9: őőő...igen is meg nem is. First person nézetből is és third person nézetből is játszható RPG.
6.
6.
pinksheep
De ez még semmi! Daily Mail ( vagy mi ) közölte ezt a hírt és miután fel világositották öket még mindig nem változtatták meg a hirt a zsirfejü amcsik . Csak Resident Evil képeket ne nézzenek !
5.
5.
klemid
Pedig vanna ilyen hülyék!! Ugye MT Raze? XD
4.
4.
MT Raze
Nemá... ennyire nem lehetnek hülyék.
3.
3.
felegyi
nagy az isten állat kertje!
2.
2.
wolf15
Húúú,erről pont most olvastaam 1 hihetetlen sztorit: az FBI vmilyen fórumon megtalálta az első képet és azt hitték h vmilyen titkos Al-Kaidás összeesküvés látványképeXD és persze 1ből el is dicsekedtek vele:D a hülyékXD

link: http://www.news.com.au/story/0,23599,23775429-2,00.html
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...