Prince of Persia - játék a film alapján

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem csalás, nem ámítás: Az Ubisoft új Prince of Persia: The Sands of Time játékot készít, amely a mozifilm eseményeit követi, és főszereplője Jake Gyllenhaal lesz.
Nem csalás, nem ámítás: Az Ubisoft új Prince of Persia: The Sands of Time játékot készít, amely a mozifilm eseményeit követi, és főszereplője Jake Gyllenhaal lesz.


Mint tudjuk, az új film főszereplője nem más, mint Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Túl a barátságon) lesz. Néhány kisebb eltéréssel ugyan, de a 2003-ban megjelent játékot fogjuk viszontlátni a mozivásznon. Ám most jön a feketeleves: sokak kedvenc kiadója, az Ubisoft gondolt egy nagyot, és a film alapján készíteni fog egy új Sands of Time játékot, ami a film alapján készül, ami pedig a játék alapján készült. Egy nagyon különös döntés a kiadó részéről, vajon mire jó ez? Hogy a moziba járó nézők megvegyék az "új" Prince of Persia játékot? Ha igen, akkor elég fölösleges ezért újat készíteni, hiszen ott van az eredeti. A film premierjének napján megtudjuk, hogy milyen is lett az "új" játék, valamint azt is, hogy volt-e értelme ennek az újításnak vagy sem.
27.
27.
Robinátor
Szerintem hasztalan várakozunk, úgy el fogják rontani, mint a Terminator3-at. De a pancsit a végefelé megnézném. XD
26.
26.
darkprince
Hm..... talán még valami jó dolog is kisülhet ebből...talán :)
25.
25.
lac15
mint ahogy már elöbb is leirtam

mi semmit nem veszthetünk ezzel ha valakinek nem tetszik nem veszi meg és nem tom ti h vagytok vele de az Ubisoft minőségi játékokat szokott késziteni, és emellet ugyanugy koncentrálhatnak az új részre is, én szivem szerint örülök neki hogy végre lesz nextgenben is Prince of Persia, mondjuk a Sands of Timeal nem játszottam még , de a Warrior Within és a Two Thronesal imádtam, már hacsak ez a feeling meglesz egy esetlegesen jóval szebb grafikával nagyon fogok örülni, bárcsak az EA is átvenné ezt az ötletet és kapnánk egy Felujitott nextgen NFSU 1et lehetőleg nem tul effektezve .....

24.
24.
demon68
elkezdése=elkészítése akar lenni a végén. bocs, késő van:)
23.
23.
demon68
az az érdekes hogy sokan úgy kezelik a Prodigyt mintha egy kockázatos, bátor próbálkozás lenne, pedig ez illik rá legkevésbé. a cell-shaded grafikát lehet a legkönnyebben, leggyorsabban, legolcsóbban megcsinálni. és bár szerintem sem a grafika a legfontosabb egy játékban, mégis az a fejlesztés legdrágább része, nem az igényes történet megírása. az olcsón elkészített játékhoz még hozzáadták a Prince of Persia nevet (aminek persze semmi köze a játékhoz), így áthozva a SoT-trilógia, és a klasszikus PoP játékok rajongóit. a játékból még senki nem látott ingame részt, mégis ekkora hypeot csinált magának a cell-shaded grafikával. az anyagi sikert tehát sikeresen garantálták fél évvel a játék elkészülte előtt. mostmár csak ki kell adni havonta pár új képet, hogy fenntartsák a hypeot. az persze, hogy a játék elkezdése előtt megvolt a kasszasiker nem feltétlenül jelenti azt hogy nem csinálnak egy nagyon jó játékot belőle, reméljük, hogy így lesz.
22.
22.
Juraviel.Ihuan.Bed
Akrom mondani Prodigy :D Bocs az elírásért. :)
21.
21.
Juraviel.Ihuan.Bed
Felegyi!



Én idén, pár hónapja vittem végig újra az első (és második) részt, nekem egyáltalán nem volt taszító a garfikája... Persze: ízlések is pofonok, kinek a pap, kinek a papné! :) ;)



Szerintem csak újabb pénzszerzési akció (ami ismétlem, üzleti szempontból jogos, hisz az Ubisoft egyértelműen minél nagyobb vagyonra akar szert tenni,:D, csak ezzel magát a sorozatot ássa alá, ami igen népszerű, megérdemelten). Szerintem egy kicsit csúszatatás az, hogy azért adják ki, mert nem ismerik egyesek mi az "Prince of Persia". Az őssorozat -volt olyan aki nem játszott azokkal? :D-, (a 3D-s kiadás kevésbé), és az Idő Homokja elég "elterjedt", ismert ahhoz, hogy elég sokan ismerják. Különben is ott vann a Gúgli, beírják, megkeresik, megveszik... ööö... letöltik. :) Ha jól tudom az Ubisoft ezt engedélyezte is, csak a reklámokat kell eltűrni a játékban. Hirdessék a film plakátján, hogy itt meg itt letölthető. :))) Később Xbox-ra és PS2-re is kijött, ha jól emlékszem.



Megpróbálok pozitívan állni hozzá, de inkább leszek kritikus. Úristen, hogy fog kinézni Jake Gyllenhaal poligonfiguraként. :D :D :D



Szóval, ahogy Gálvölgyi mondotta az egyszeri parasztbácsi szerepében, akik azt sem tudta miért demonstrál:



"Fúj, fúj, le vele! Fúj, fúj, le vele!" XD



Szerintem inkább azon dolgozzanak, hogy a Progidy mindenki megelégedésére szolgáljon, és ha sikeres kezdheti fejleszteni a következő részt, és a kicsit -értsétek: nagyon:D- változatosabb főküldetésekkel, mellékküldetésekkel megspékelt Assassin's Creed 2-t. Lehetne sokkal nagyobb kihívás abban a sorozatban is nemcsak a játékosoknak, hanem a készítőknek is. Nekem tetszett, de el kell ismernem a küldetések előkészítése nem volt valami változatos. Ám, a történet érdekesnek igérkezik, számomra.



Szóval a PoP készítői inkább ezekre koncentráljanak.
20.
20.
Ghost
Aki nem játszott az eddigi részekkel, szerintem nem a 4. miatt fogja elkezdeni, mivel ott egy teljesen új történet lesz egy új Herceggel. Tehát, nem kellenek az előző része ahhoz, hogy megértse a történetet...habár, a Prince sorozat nyújtotta élményből vétek kimaradni.
19.
19.
felegyi
Áááá! Ti nem értitek hogy hol itt az összefüggés!

Itt lessz az uj POP, a prodigy! Aki azzal akar játszani de halvány lila fingja sincs arrol hogy mi az a POP és még egytlen egy előző részével se játszott az gondolom előbb a trylogiát viszi végig! De!! Az első rész kicsit taszítónak tűnik grafikailag, (meg még az is közbejátszik hogy régi) annak megcsinálják újra turbos graffal, és hogy az se unatkozzon aki már végigvitte raknak bele valami plusszt a storyba! Ennyi!
18.
18.
Juraviel.Ihuan.Bed
Hmmm....



A 4. részt várom... A filmmel, mint minden játék filmes adaptációjával fenntartásaim vannak, és nem is nagyon örülök, hogy megfilmesítik, de Bruckheimer filmjei általában jók szoktak lenni, remélem nem rontják el, mindegy...



Azonban ez az üzletpolitika nem tetszik... Lehet, hogy savanyú a szőlő, de mi értelme van kiadni ugyanarról a történetről még egy részt? Egyébként is azt állították, hogy az Idő Homokja sztorivonalat már lezárták, nem foglalkoznak vele... Ez úgy tűnik, hogy minél több pénzt akarnakszerezni, ami persze az Ubisoft részéről jogos :D :D :D, de a rajongókat, a sorozat kedvelőit is figyelembe kellene venniük.



Én várom a 4. részt, tehát amíg nem látom, ne szólom le a cell-shaded technológiát, de elég sokan viszolyognak már előre tőle, erre most ezt lépik.



A legtöbb filmes játék bukás szokott lenni...



Na, mindegy nem ítélkezem előre, de már most eldöntöttem, hogy ehhez a játékhoz lehető legnagyobb kritikálval fogok hozzáállni...



No, nem baj, kell a sok felnővő amerikai gyereknek a játék, akarom monddani kell az Ubisoftnak az új játékosok, moziba járok pénze :D :D :D.
17.
17.
maedve
Vicces az hogy aki itt sír hogy ronda lesz a cell shadinggel készült POP, annak lila fingja sincs arról hogy fog kinézni a játék. Miért lenne ronda attól, hogy nem a kitaposott utat választották, és valami újat próbálnak mutatni?



Az EA nem kockáztat semmit se, átlag gagyikat is is adott ki eddig többségében. Meg akarnak felelni a sok össze vissza síró idiótának, és az eredmény egy lebutított csillogó szarkupac lesz. Gratulálok.
16.
16.
torppapa5
Azt a játékot is kifogom próbálni. A PoP4 meg nem biztos hogy rossz játék lesz. Ne a grafikát nézzétek elsőnek a játékban. Ha jó lesz a hangulata és a története, akkor engem már nem is nagyon fog érdekelni a grafika. Tökmindegy hogy cel-shaded lesz-e vagy nem.
15.
15.
Streving
hát ezaz, nekünk Pc-seknek semmise jó! Én örülök ennek, a sands of time film tutira nem egy az egyben ugyanaz lesz mint a játék, lehet ujítanak benne, egykét uj dolgot belecsempésznek, amitől a film klasszabb! És persze prince karaktere Jake Gylenhall-ra fog hajzni!Ezt nem értettem soha, ha egyszer sikerült pl egy jó star wars játkot csinálni, az előző részeket, miért nem alakítják át arra a motorra!Lehet költséges, de most egy Dark Force féle játékot játszani egy academy graffal és irányítással! Frankó lenne!
12.
12.
maedve
Miért ne adnának ki egy sands of time játékot a mozi idején?



Adott egy jó csapat, egy jól működő játékmotor és harcrendszer. Történeten se kell agyalni, mert ott a film, csak el kell készíteni a pályákat és egyéb tartalmakat.

Nem fogok elszontyolodni ha télen és nyáron is lesz 1-1 POP rész, valahogy csak meg tudok majd birkózni mindkettővel :D



Cell shaded grafika miatt sírni meg hülyeség, ha kijön a játék úgyis mindenki majd az állát fogja szedegetni azt garantálom :D
12.
12.
demon68
10: már az is elég durva lehúzás hogy ugyanazzal a főcímmel adnak el valamit aminek semmi köze az előző részekhez. főleg, hogy már megcsinálták egyszer, a Sands of Time trilógiának se volt igazából semmi köze az eredeti prince of persia-hoz. olyan ez mintha kiadnák az Star Wars részt, ami ezúttal a Földön játszódik a jelenben, jedik, és földönkívüliek nélkül. és akkor lehet mondani hogy "Biztos jó lesz, az eddigi star wars részek is jók voltak" és azt is hogy "Nem lehúzás mert semmi köze az eddigi részeknek"
12.
12.
lac15
ezt ugy birom

nektek semmi sejó

nekünk semmi bajunk nem lesz abból h az Ubi készit egy újabb popsot-ot, lehet csak egy grafikai újitást kap és ennyi....
11.
11.
KD
Jarhead az jó film
10.
10.
Thaddeus
Hát én Jake Gyllenhaal-hoz nem a túl a barátságont raktam volna (a sok hideg ember miatt), hanem mondjuk a Bőrnyakúakat... Ott iszonyúan jól játszott (szvsz)
9.
9.
watto
8: szarnoob szidjad csak a Prince of Persia Prodigy-t (?), te biztos játszottál már vele... még jó hogy a prodigy-nek semmi köze nincs a trilógiához csak névben..
8.
8.
suti_88
érthető franchise fogás az ubisoft részéről, bár önmagában értelmetlen....én idén, 2008ban toltam végig a Sands of Time-ot, megvoltam vele elégedve...az ubisoft elkezdett trehány játékokat készíteni, pedig ez nem volt rájuk jellemző..lassan már csak a rockstar lesz az, aki kiváló produktumokkal tud minket elkápráztatni, vagyis ők még nem betliztek ha jól tudom:)
7.
7.
josydoom17
pffff, nah emberek az Ubinak sikerült homokba azaz porba tipornia egy legendát, csak így tovább, ja már az is megvan, PoP4, csak így tovább vajon hány bőr akarnak még lenyúzni rólla Pfffffffff..........
6.
6.
demon68
ja, és remélem hogy a játék filmadaptációjának játékadaptációját is megfilmesítik!
5.
5.
demon68
Prince of Persia: The Sands of Time: The Movie: The Game. mintha változna a Ubisoft igényessége
4.
4.
pstomi
majd ezt is átrakják cell-shadedbe :D
3.
3.
k_mark93
Hát ez nagyon érdekes!!!Lehet h csak egy felturbózott sands of time lesz a vége,de majd kiderül!:)Annyira csak nem fog eltérni a film az eredeti résztől h külön kelljen neki csinálni játékot!!!Kiderül:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...