WoW: Wrath of The Lich-King látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 28.
  • Képek
Link másolása
A Diablo 3 bejelntése után Blizzard bemutatott néhány új képet a nagysikerű MMORPG, a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéről.
A Diablo 3 bejelntése után Blizzard bemutatott néhány új képet a nagysikerű MMORPG, a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéről.

A Wrath of the Lich-King Northrend havas tájaira kalauzolja el a játékosokat, ahol megannyi új kihívás vár rájuk. Új helyszínek, varázslatok és ellenségek, valamint rengeteg új felszerelés várja az összes World of Warcraft rajongót. A képeken szemügyre vehetjük a Death Knightokat, amelyet bárki indíthat, ha van egy 55-ös szintű karaktere az adott realmen. A megjelenés továbbra sem ismert, jelenleg a Friends & Family Alpha teszt zajlik.

16.
16.
jeti93
Nekem nincs semmi bajom a wow-al 1 hónapot játszok, 3-t nem.

De akkor is tört szerveren, mert nem vagyok olyan h*lye, hogy befizessek havi 8k-t csak azért, hogy majd 1X meglegyen a 70-es kari.

A lényeg, hogy szedjék ki belőle a Gnómot!!! Nem tudom mi tetszik annyira az embereknek a gnómban. Még a törpéknek is csak a s*ggéig ér. Mit akarnak egy ilyen kis padlócirkálóval? Biztos perverzek és szeretik nézni más emberkék s*ggét. Inkább csinálnák meg, hogy jobban be lehessen állítani milyen az emberkénk. (kb annyira mint amilyen van az Oblivion-ban) mert így mindenki majdnem ugyan úgy néz ki, ja és lehessen Space-t rakni a névnél mert igen irritáló tud lenni, hogy csak betűket írhatsz be. Remélem az új MMO-juk ennél sokkal kidolgozottabb lesz.

ui: A WoW, 1 Diablo klón. Warcraft háttérrel, ja, és jó irányítással.
15.
15.
Tharathiel
14: Az utolsó mondatodon sok embernek el kéne gondolkoznia, mert nagyon igaz. Csak engem pl megdöbbent a tudat, hogy vannak akik a hét minden napján több órán át képesek ülni a gép előtt...nem fikázni akarok csak nemértem h mit lehet ezen élvezni. Én is szoktam gamelni, mert jó, na de egész nap?! Én inkább a haverokkal lógok...mert ez nemhiszem h egészséges.
14.
14.
Racsika
Hihetetlen ez a sok vita. :) Én is wowozok, és nem, nem azért, mert "hűdejó a 20adik karit felhúzni 70re és milyen imba vagyok hogy van 500k honorom" hanem azért, mert érdekel a warcraft lore-ra, és ehez hozzátartozik a wow is. Egyszer kilövöm a maradékát a bcnek, a 70essel (egy darab kari, nem 20), aztán a lichkinget, és lehet félrerakni a köv kontentpeccsig. Csak későn álltam neki, kb sunwell előtt két hónappal, szal majd a lichkingben tartom a tempót... xD Vannak akik kifizetik, és egész nap ott ülnek, vannak akik kifizetik és fél nap ülnek ott, vannak kik kifizetik, és heti egyszer leülnek egy órát játszani. Ízlések és pofonok, nem kell fikázni összevissza állandóan.
13.
13.
wowkoczka
azé érdekes lesz h a horda meg az alli együtt....meg ez a deathknight...warri+lock keverék???xD spellezni egy warrival????charge egy lockkal?????nah ne má....de azé várom...biztos rohadt jó lesz......meg aki azt se tudja h mi az a wow???az mit kritizál???egyépként ha tudnátok a WoW a világ leghíresebb MMORPG játéka...szal.....én úgy hallottam h aug-ban fog kijönni....de tök min1...úgyis megveszem
12.
12.
simonkera
Miért hiszitek azt hogy nincs a játékra pénzük a 10 en éves wow fikázóknak. Egyszerűen lehet hogy tényleg egy warcraft 4 et vár jobban mint egy újabb tizenezres kieg. et amihez 8 rongyért vehet megint egy gc. -ot Amúgy gomdolkozz el mennyit ölsz bele a játékba 1 év alatt. Minimum 48.000.Ft-ot + ha még jön ki kieg. akkor azt is veszel hozzá. Tehát én megértem hogy az annyuk nem akar kidobni majdnem 50 rongyot éves szinten egy r.ohadt játékra. Te csak b.azd el rá a pénzt okostolyás. Ennyi eszed van. Amúgy meg életed nincs mivel a gép előtt ölsz egész nap a wow-od előtt te Kocka. "Ja és én nem egy tizenéves fikázó vagyok akinek nem lenne pénze wow-ra.
11.
11.
Raviel.The.End
#10 ahogy mondod... -_-' WoW rulZ! :D
10.
10.
ThurGrek
na megint itt vannak a 10 éves fikázók akiknek a szüleik nem akarják fizetni a játékot. más nem marad csak a fikázás;) egyébként valószínűleg októberben jelenik meg.
8.
8.
MT Raze
Egyetértek! A Wow bár nem jáccottam vele, nem hiszem h bejönne... a Warcraftot viszont ideje lenne folytatni...
7.
7.
Aramisz93
Inkább lehetne egy Warcraft 4...
6.
6.
Ghost
Még én is játszogatok néha, ésr már alig várom a Lich-King megjelenését.
5.
5.
Mast3rmind
4: Ízlések és pofonok. Én még a mai napig játszom vele!
4.
4.
LonGleY
Próbáltam és tényleg a legalja.

Ezek a képek is röhejesek.
3.
3.
Kocsis92
Feroxx próbáld cska ki egyszer:D Egyáltalán nem egy rossz játék:) (Nem vok nagy wow-os, de attól még nem kell egyből leszólni:D:))
2.
2.
FeroxX
hogy nem unják még a wow-ot..
1.
1.
r.o.b.
DK nak muthatnák az új setjeit...sebaj,azért jó képek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...