Mirrors Edge - itt a képregénysorozat első része!

  • Írta: Daks
  • 2008. július 28.
  • Képek
Link másolása
A Comic-Con 2008 alkalmából megjelent a Mirrors Edge című játék háttértörténetét feldolgozó képregénysorozat felvezető része. A folytatásra novemberig kell várni.
A Comic-Con 2008 alkalmából megjelent a Mirrors Edge című játék háttértörténetét feldolgozó képregénysorozat felvezető része. A folytatásra novemberig kell várni.

14.
14.
pat27
én is megszerzem a csaj meg sztem jólnéz ki

13.
13.
Bins
sztem zsír játék lesz.. ha nem is hagy túl nagy nyomot az emberekben azért olyan középmezőnybe biztos befér majd, ha nem magasabbra. az hogy a csaj hogy néz ki meg a legkisebb probléma (már a játék szempontját nézve) mert úgyis fps lesz.. ha jól tudom... na mindegy én tuti beszerzem...
12.
12.
Glek
Hát, ez engem egyre jobban nem érdekel. :S

mgsboy, ezt hívják marketingnek mifelénk. :) Az, hogy te nem értessz hozzá a te dolgod, ne csinálj játékot. :P Egyben viszont egyet kell értenem veled. Undorító ez a csaj, de a legsúlyosabb értelemben. :S Komolyan hasonló érzéseket fűzök hozzá mint te.
11.
11.
kasy
A képregény és az animációs film sem tűnik rossznak, azonban a játék hatalmas (legalábbis várhatóan) feelingjét nem tudják visszadni.

#8 a Mátrix-szal nagyon egyet értek ;) , de Jackie Chan helyett viszont még mindig az Tony Jaa (Ong Bak) számomra az etalon.
10.
10.
Aramisz93
HÁt...egy képregényhez képest elég rövidre sikerült. :( :S
9.
9.
tjames
#7: lehet nyaraltam. :) akkor szorri
8.
8.
MetalLord
5: Én spec szeretem az ilyen Mátrix szerű verekedős filmeket, ahol számítógéppel van megcsinálva a verekedés, de ha te nem akkor nézzél Jackie Chan filmeket ott nincsenek trükkök :)
7.
7.
wildláma
tjames: ezt egyszermár felrakták ide GK-ra, de azért jó volt újra megnézni
6.
6.
mgsboy
izgalmas lett volna ha nem csinlták meg volna számitógéppel! elvették az egész hangulatot!
5.
5.
mgsboy
3: nem kötekedésnek vettem! :) igazából a csaj is undorító... amikor meglátom... váááááááá!!! vagy feláll ahajam, vagy hányok... nemértem mért kell egy forditott szemű kisgyereket beletenni...ha van egy filmben egy japán vagy kínai, máris egy csalás a film!

ezért:

volt egy film, nem emlékszem a címére... nem biztos hogy a szállító, de valami nagy film volt... volt benne egy kínai vagy japán nő. nincs semmi gond. elrabolták. izgalmasnak tűnik... a csákó (aki szerelmes belé) segít kiszabadulni. 1 órája megy segiteni és a csajt is fogságban tartják. nincs semmi gond, izgalmas. DE!!!! a csaj egyszercsak föláll a székből, megkötözve volt, de magától kiszabadult, és elkezdte ilyen mozdulattal rugni 15 embert. ebben az a gond, hogy a mozdulatok számitógéppel voltak megcsinálva, semmi reális, semmi élethűség, csak felemelkedett, 2mpig egyhejben maradt és rugta azt a 15 férfit... ennyi. és mi benne a hülyeség? ez: előbb is csinálhatta volna ezt, mikor még ne volt megkötözva, vagy amikor megvolt, de előbb is kiszabadulhatott volna. vagy ha kiszabadult, és télleg, ki lehet olyanból szabadulni, akkor sem számítógépes rugásokat kell csinálni!!!! egy izgalmas filmnek indult, de az utolsó 30 perc kínszenvedés volt. nekem.
4.
4.
SWBF2
és hol van majomka (vagyis bocsánat GYURKA :D )
3.
3.
elite_hun
2:És az kit érdekel hogy nem veszed meg a játékot egy képregény miatt? (nem kötekedés)
2.
2.
mgsboy
miez? egy képregény???? igaz, több része is lesz, de akkoris rövid! és egy nagyon szánalmas regény lesz ebből... hogyakar pénzt keresni a gyártója ha mindig meg lehet nézni a neten? ez már olyan szánalmas hogy a játékot eg sem veszem... a kínai csaj miatt is! meg ezért az olcsóság miatt is!
1.
1.
tjames
És jön a 2D-s animációs film is! Hogy kerek legyen a történet

http://www.gametrailers.com/player/35999.html
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...