Tomb Raider: Underworld - trailer és képek

Link másolása
Visszatér idén is a dögös-bögyös kombinációból álló hölgyemény. Most Thor istenség mítikus kalapácsának nyomába ered, aminek hatalma ereje van.

Visszatér idén is a dögös-bögyös kombinációból álló hölgyemény. Most Thor istenség mítikus kalapácsának nyomába ered, aminek hatalma ereje van.



De ennek mi köze Avalon-hoz, amihez Lara kutatja az átjárót? Nos, az új Underworld cimmel rendelkező Tomb Raider játékban is egy remek történetre számithatunk és a kis videóból annyi szűrődik ki, hogy a technikai zsenink, Zip ellenünk fordul és egy régi ismerős hangját is halljuk majd aki lehet, hogy Natla lesz.

Ugrás a galériához

17.
17.
Dcrysis02
Elég sokáig tartott nekik,tube-on már 3 napja fennt van és a premier is volt már rég.
15.
15.
Optimus Prime
#17: az Anniversary grafikája kicsit gyengébb, legalábbis messze nem kell hozzá olyan brutál gép. Ennek ellenére szép és vannak benne újítások. Pl. mikor Lara nyújtózik a mellei lesfel ugrálnak. :)
14.
14.
Pezsgõ
13.
13.
Dcrysis02
16:Én birom a Tr-ert de a Legend és az Anniversary közt nem nagy volt a grafikai különbség.Ki lehetett kapcsolna a next gen effekteket és akkor sokkal jobban futott.
12.
12.
Optimus Prime
Fura, mintha eltűnt volna az összes TR fan. Nekem anno az volt a bajom, hogy se PS-em, se rendes gépem nem volt hozzá hogy játszak bármelyikkel is. Később ugyan kipróbáltam a demókat, de minden elakadtam az elelején. Az AOD-t vettem meg tavaly - én hülye, pedig ott volt az 1 órás triál - és hát nem rossz, de szörnyű az irányítás. A sztori még elmegy, van walkthrough, de azt a rohadt Bozát nem tudtam megölni, főleg a béna Trenttel.

A Legend (megvan) és az Anniversary már egy új generáció, ég és föld a grafika és főleg az irányítás az előzőekhez képest.



Egyébként az új előzetes fent van HD-ben is, meg mindenhogy itt: http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=130287
11.
11.
Guwrovsky
Szerintem a legjobb az Anniversary volt. Elég nehéz volt és kihívó!

A Legend olyan szó-szó, jó volt az új platform rendszer, de inkább akcióra vették a figurát, ami nem jött be... Remélem itt is lesz elég fejtörő!
10.
10.
Dcrysis02
Nekem bejött a Legend.Haladni kell a korral.Ismertem a régi(szivatós) játékokat még anno NES-en volt belőle elég.Na az Angel Of Darkness az volt a bukás..
9.
9.
Juraviel.Ihuan.Bed
Mnorbee véleményéhez csatlakoznék. Én az első négy résszel, majd a Legenddel játszottam, ez utóbbi nem nyerte el tetszésem.



Valóban a negyedik rész, a Last Revelation volt a csúcs, szerintem még most is (persze ez csak egy magánvélemény). Ne feledjük, hogy itt még Lara nem kapta el automatikusan magától a "platformot", hanem meg kellett nyomni a CTRL gombot!:D Sőt, nyomva is kellett tartani! Nesze Neked felhasználóbarát program!:D



Itt abba kellett volna hagyni a sorozatot. Egyébként öcsém előre megmondta, hogy folytaják majd, mert Lara tárgyai között volt egy lapát (emlékeztek?). Azt mondta, ki fogja ásni magát a romok alól! :D
8.
8.
LiMiT
9: Ott lenne a baj ha nem vonzódnál hozzá. :DD





Ezt is bekell szereznem!!! :D
7.
7.
watto
a vádlija még mindig vastagabb mint a combja... ^^
6.
6.
zuzo1
nem gyenge!ez naon be fog jönni nekem! :D
5.
5.
orange
(Mindig is vonzódtam larahoz xD)
4.
4.
orange
Istenkirály! Nagyon jól néz ki! :D
3.
3.
benõmenõ
brolin10

azt már hál istennek kijavították már a Legendbe
2.
2.
brolin10
Engem az irányitás nagyon zavart a angel of darknessbe az a hülye forglodás.:(
1.
1.
Callation
Szép a grafikája de sajna nem nagyon bírom a Tomb Raider játékokat!:-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...