Stargate Worlds - újabb látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 22.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek érkeztek a Cheyenne Mountain Entertainment által fejlesztett MMO-ról, amely a népszerű Csillagkapu univerzumban játszódik majd.
Újabb képek érkeztek a Cheyenne Mountain Entertainment által fejlesztett MMO-ról, amely a népszerű Csillagkapu univerzumban játszódik majd.

Az egyre csak bövülő MMO piacon szeretne helyet kapni a Stargate Worlds is, amely a népszerű Csillagkapu univerzumba kalauzolja majd el az arra kíváncsi játékosokat. Az új képek alaőján a grafika kicsit csúnyácskának tűnik, ám mint tudjuk, egy online szerepjátékot nem csak a kinézete alapján kell megítélni. Sajnos a megjelenés még ismeretlen, így addig még sokat csiszolhatnak rajta a fejlesztő fiúk és lányok.

Ugrás a galériához

10.
10.
dareal
9 lesz új kör. pipáld be a béta igénylést, oszt köv körben lehet, hogy kapsz.
9.
9.
TheSuffering
Nekem is deaktiválódott a béta. Most akkor mi van? Ebbe a körbe már nem kerülhetek bele? Vagy folyamatosan osztják a kulcsokat?
8.
8.
Xion
sajnálattal hallom a véleményeket :S

pedig nagyon érdekelt ezaz MMORPG, mivel imádom az SG univerzumot, bár nemtom WAR mellett mennyi időm lenne rá



viszont azt érdemes megjegyezni, hogy még 1-2 év mire megjelenik a játék és a WAR is az utolsó hónapokban gyúrta ki magát, a remény hal meg utoljára ugye :D
7.
7.
Optimus Prime
#5: akkor türelmesebb gamer vagy. :) A Conan bétáját is vittem, úgy egy hétig. Elsőre érdekesnek tűnt, új környezet, felnőttes téma - bár ha nő karakter levetkőztetted egy tangára, fura volt látni, hogy nincs mellbimbója. Vagy cenzúra vagy ez is a hiány. :D De ami miatt én meguntam az a szokásos sablon felépítés volt, 3-4 nap után már semmi érdekeset nem találtam benne. No meg 6600GT-vel olyan szép se volt. Akkor úgy tűnik a Funcom a Lognest Journey-vel felépített imázsát lerombolta a AoC-nel?



A béta kulcs után meg ránézek. Ingyen játék ez is. :)
6.
6.
MetalLord
5: aham, köszi h ezeket az infokat megosztottad velem :) most már tisztán látok mester :D
5.
5.
dareal
4: az elején nyomták sokan, de most már olyan kevesen maradtak, hogy a szerverek ha negyede marad, akkor még sokat mondtam. (asszem még nem nyilatkozott a funcom, hogy végül hány szerver marad, de a nagyját lekapcsolják).

beleestek a legnagyobb hibába. a játék alsóbb szintjére volt kész a tartalom, úgy számoltak, hogy a játékosok nem érik el x ideig y szintet, így lesz idejük. hülyék voltak, ezzel soha sem szabad számolni. ami valakinek 1 hónap, addig az másnak pár nap (például az swg-ben egy átlagos vagy kezdő 1-2 hónap alatt gyúr ki 1 lvl 90 karit, addig nekem max 1 hét, de abban már a master pilot is benne van).

nem mellesleg még a mai napig nincs kész a high end content, nem keveset hazudoztak, az előfizetők meg nem nyeltek tovább (rengeteg előfizető mormolja is, hogy jobb ha a funcom nevet változtat, mert ezzel a névvel már nem mennek sokra).

a kieg híre meg csak tovább rontott a helyzeten (amit így azonnal tagadott a funcom, majd végül mégsem...), a játék 3/4 része jó ha kész, a többi még sehol. nem hiába hívják az előfizetők azt a bizonyos kiegészítőt "age of conan: the other half"-nak. a vanguard is hasonló utat járt be, bár az talán egy fokkal jobb volt (azt még megvettem, pár hónapot játszottam is (még modokat is csináltam :)), de az age of conan előrendelést a béta utolsó heteiben lemondtam, mert evidens volt, hogy rettenetes bukás lesz)
4.
4.
MetalLord
az age of conan miért volt bukás? sztem elég sokan nyomjákés most jön a kiegje is vagy mi, ha jól tom...
3.
3.
dareal
igen, nem rég indították. mindenképp nézd meg az accountodat, mert volt némi probléma, melynek következményében szinte minden accountról lekerült a béta jelentkezés (account management résznél, vagy hol találod).



sajnos pont, hogy az SG feeling nem jön át, nagyon nem jön át. a bugok mennyisége rettenetesen nagy, talán a legbugosabb béta, amit eddig néztem (több tucat)
2.
2.
Optimus Prime
#1: Már van béta? Regisztráltam rá még anno, de akkor úgy tűnik első körben nem vettek be.

A grafika tényleg old school, de ha a játékot jól összedobják és a Stargate feeling is átjön ez már csak másodrendű.
1.
1.
dareal
a béta alapján ez rettenetesen csúf bukás lesz, talán rosszabb, mint az age of conané volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...