Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Shadowgrounds fejlesztője, a Frozenbyte új játék fejlesztésébe kezdett, amely majd a Playstation Network hálózatán és a személyi számítógépeken lesz elérhető.
A Shadowgrounds fejlesztője, a Frozenbyte új játék fejlesztésébe kezdett, amely majd a Playstation Network hálózatán és a személyi számítógépeken lesz elérhető.


A Trine első ránézésre leginkább a nem is oly rég megjelent LittleBigPlanethez hasonlítható, ám kicsit komolyabb és komorabb környezetben. A platform játékban három karakter közül választhatunk majd, ezek a tolvaj, a mágus és a harcos lesz. Mindhármuk más és más erősségekkel és gyengeségekkel fog rendelkezni. Céljuk, hogy legyőzzék az élőholt seregeket, s ebben nagy segítségükre lesznek a különleges képességeik. A megjelenés a következő év folyamán esedékes, mégpedig a Playstatio Network hálózatán és PC-n egyaránt, ám az áráról egyelőre semmilyen információt sem hoztak nyilvánnoságra.
12.
12.
Shadowsomi
Hangulatos kis játék, tuti kipróbálom :) na de most én is előkapom a shadow of colossus-t :D
11.
11.
Doc.
Most hogy megemiltetted annyira megjött a kedvem hozzá hogy elő kell vegyem a PS2öt és végig toljam :D
10.
10.
metafenomÉN
#9 Szerintem tök igazad van ez "hétvégi szórakozás lesz azaz Szombaton elkezded, és Vasárnap este már nézed a készítőket." , de nézve hogy mostanában kevés az ilyen "komolytalan" játék ez igen üdítő színfolt.

Természetesen tízen ezreket nem adnék érte :)
9.
9.
Doc.
9:Shadow of the Colossus azt nagyon élveztem még PS2ön régebb,nagyon jó game.Jó lenne egy folytatás PS3ra.. :D
8.
8.
IceColdKillah
#8 Attól hogy egy játéknak tetszik a zenéje és jó a hangulata, még nem kell isteníteni, vagy must have kategóriába sorolni. Az egyetlen olyan játék amit ezen két tulajdonság alapján szerettem meg, az a Shadow of the Colossus volt.



Ez a játék szerintem amolyan hétvégi szórakozás lesz azaz Szombaton elkezded, és Vasárnap este már nézed a készítőket. Bár lehet hogy tévedek...
7.
7.
metafenomÉN
#7 Ha már a hangulat ott van akkor mi lehet a gond főleg még ha zene is jó hozzá :)? bár lehetne kicsit metálbrutálabb :)
6.
6.
IceColdKillah
A hangulat és a zene nagyon ott van! Bár sztem nem valami nagy durranás...
5.
5.
MetalLord
ez poénnak tűnik, tuti kipróbálom, bár nem vok 1 nagy platformjáték fan...
4.
4.
Doc.
mágus a legnagyobb :D
3.
3.
Doc.
kár PS3ra csak storeról lehet majd leszedni :| jónak tünik a játék bejön nekem is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...