Skate 2 - amire a holnapi demóban számíthatunk

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 7.
  • Hír
X360-ra holnap, PS3-ra pedig pedig egy hét múlva érkezik a Skate 2 kipróbálható változata, amely betekintést enged napjaink legjobb gördeszkás játékának folytatásába.
X360-ra holnap, PS3-ra pedig pedig egy hét múlva érkezik a Skate 2 kipróbálható változata, amely betekintést enged napjaink legjobb gördeszkás játékának folytatásába.Öt évvel az előző rész történései után állunk ismét deszkára, San Vanelona azóta jelentősen megváltozott, hiszen átesett egy teljes újjáépítésen, amire az időközben bekövetkezett természeti katasztrófa miatt volt szükség. Ilyen alapkoncepcióval sem indultunk még gördeszkázni, a Skate 2 viszont erre is lehetőséget ad - akár már holnaptól is. A demóban helyet kapott a játék karakterkészítője, némi egyjátékos feladat az új helyszíneken és két többjátékos módot (Trasher's Hall of Fame és Spot Battle) is kipróbálhatunk majd. Utóbbiról egy új fejlesztői naplót is megtekinthettek, természetesen a Skate fejlesztőitől megszokott, beteg stílusban.
10.
tyler001
na wazz janika te mit keresel itt xD?? neked még Boxod sincs (MÉG:D)
8.
huszti
francba, csak goldosoknak :S:(
7.
Atek
én se:) godspeedet meg megölték kb...szóval jah:D valami kell a téli időkre:)
6.
huszti
holnap első dolgom h letöltöm. az 1 már rongyosra játsza, ráadásul ilyen iodőbe kimenni se tudok deszkázni:D
5.
Atek
de jó hogy xboxom van, meghalnék ha még egy hetet kéne várnom, na de nem flamelni akarok, mert tetszik nekem a ps3 is!:) egyébként szerintetek éjféltől már elérhető lesz angol reges liveal?:)
4.
Doc.
baszák meg hogy egy hét mulva..:(
2.
huszti
már alig várom ezt a rohadt demót!:D
1.
tyler001
uu jeahh! ezaz amire a szervezetemnek éppen szüksége van Gamer téren :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...