The Dark Knight: The Videogame - mi történt vele?

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Dark Knight adaptációja az alapanyag híre miatt alighanem a legjobban várt játékok közé tartozott, a program viszont mégsem készült el, s nem is fog.
A The Dark Knight adaptációja az alapanyag híre miatt alighanem a legjobban várt játékok közé tartozott, a program viszont mégsem készült el, s nem is fog.



Mára bizonyossá vált, hogy a Pandemic ausztráliai csapatát a Dark Knight körül sokasodó problémák miatt küldte el az Electronic Arts, amely a sokadik Destroy All Humans! epizód után nem tudott élni a lehetőséggel, miszerint elkészíthette volna a blockbuster adaptációját.

Pontosabban a szándék megvolt, a srácok viszont egyre több kollégát igényeltek, állítólag az utóbbi időben már százharminc munkatárs dolgozott csak ezen a projekten. A rendelkezésre álló idő viszont nem volt elég, noha az EA rendhagyó módon még azt is megengedte a fejlesztőknek, hogy a mozi- helyett a decemberi DVD-premierhez igazítsák a játék megjelenését.

Nem jött össze. A The Dark Knight: The Videogame szeptemberre érte el az alfastátuszt, s állítólag borzasztó állapotban volt a fejlesztési idő hosszának ellenére. A bugok kijavításával együtt sem érte el azt a szintet a projekt, hogy kiadható lett volna decemberben, a beszámolók szerint tervezési problémákból is volt bőven. A játék befejezéséhez még hónapokra lett volna szükség - az EA ezt nem várta meg, elküldte a csapatot, a munkálatokat pedig leállították.
13.
13.
Optimus Prime
Pedig a leírtak alapján simán kiadhatták volna. Pont olyan fázisban volt, mint a legtöbb film adaptációs játék. :D Bár személy szerint csak egyhez volt szerencsém (TF The Game), mostanság soknak a tesztjét olvastam. Meg ha kicsit utána olvas az ember gyakorta ugyanazt mondják mindről: "a nagy sikerű mozifilmet követő történet, új karakterek, hatalmas szabadon bejárható terület/város, számos ellenfél, látványos összecsapások"
12.
12.
LonGleY
Az tényleg jó szar lehet, amit még az EA is elcsépel...
10.
10.
Dkillzone02
Köszi Felegyi,ezzel a szívembe zártalak.

Örökre!







;)
9.
9.
pjoco
Ott a Riddick ami iszonyat jó játék csak úgy mint a film!
8.
8.
Slik
Leszarom hogy mi tortent vele ez is csak egy felig kesz EA takolmany lett volna...
7.
7.
Juraviel.Ihuan.Bed
Nekem az a véleményem, hogy azok a játékok "borzalmasak" általában, amelyek valamilyen filmhez kapcsolódnak. Ezeket általában gyorsan összecsapják, és élvezhetetlenek.



Viszont itt van Spider-Man: Web of Shadows, ami a gépigény és a konzolos-érzet ellenére igen jóra sikeredett, én most játszom vele. A kamerakezelés néha-néha elképesztően rossz tud lenni, főleg a házak falán, de élvezetes egy játék, könnyű irányítani, leköt és szórakoztat.



[Én idén "vittem" végig a Witchert, aztán a Mass Effectet, a Prince of Persiát... Kevés játék tud úgy lekötni, hogy végig is vigyem, a Witcher előtt hosszú ideig a Jade Empire-ön és a Crysis-en -amit fanatikus módon csak kúszva, lopakodva vittem végig, így megnőtt a játékidő :D- kívül semmi.]



Úgyhogy számomra eme nem filmhez kötődő szuperhősös játék kiemelkedik a szörnyű programok tengeréből.



Egyébként jó, hogy nem készült el. Remek film volt. :)
6.
6.
felegyi
7#Ebben igazat adok, játszottam mindkettővel de a PC-s port egyszóval; szarkupac! (nem mintha a konzolos nem lenne az de szemmel látható a különbség)
5.
5.
Dkillzone02
6:Nem,nagyon is jól írta a gépek tulajdonságait,nekem is volt szerencsém az említett programokhoz és nem jár messze a srác az igazságtól a számítógépes portokat illetve-egyszóval katasztrófa!

















I hear you!





Yes,Master!
4.
4.
Dcrysis02
Jobb is hogy hagyják.A Tiberiumból sem lett semmi,pedig az azért ötletesnek tűnt.De,úgy látszik tartja az EA a szavát.Csak minőségi programokat akarnak kiadni.

5:Fordítva írtad a gépek tulajdonságait.
3.
3.
janos941127
ez ugyanaz mint a hulk ironman enyi... nextgen konzolokon full graff játékélmény semi..xd pc-n a grafika a doom 1 üti és még annál is kevesebb játékélmény.. EA már nem tud mit felmutatni..xd anyira..xd inkább UBISHOFT ők a legjobbak sztem :P sosem kurják el :)
2.
2.
elite_hun
Pont ezt írják a cikkben is hogy szar lett ezért nem adják ki. Csak kicsit finomabban fogalmazva

1.
1.
Csoola
sztem ez csak maszlag, ha olyan hüdefasza game lett volna tutira elkészitik, de valszeg pont olyan szar volt mint a többi szuperhösös játék és inkább hagyták, pedig gondolom nem kevés lové egy ilyen licensze sem, nem hogy a fejlesztés alfáig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...