Whats in the Box? Az élőszereplős Half-Life videó

  • Írta: Daks
  • 2009. március 20.
  • Érdekesség
A Whats in the Box? címet viselő holland kisfilm bár nem igazi Half-Life adaptáció, azért tartalmaz pár átfedést Gordon Freeman kalandjaival, érdemes megnézni!
A Whats in the Box? címet viselő holland kisfilm bár nem igazi Half-Life adaptáció, azért tartalmaz pár átfedést Gordon Freeman kalandjaival, érdemes megnézni!


A kilenc perc hosszúságú film Hollandiában játszódik, amatőr alkotásnak túl profi, profinak pedig túl amatőr - de azért nagyon klasszul megcsinálták a srácok, Half-Life rajongóknak kötelező darab! A most látható szösszenet állítólag csak egy részlet, és még egy nagyon korai változat, később pedig készül egy komolyabb, hosszabb verzió is - reméljük nem kell rá sokat várni!
21.
laca009
ez nagyon király de a steam-en is van egy aminek az első részét(vami escape city 17) láttam és volt élő szereplők de nagyrészt animáció volt pl. a combine-ok azok animok voltak de nagyon jól néztek ki mint amikor shotival leütötte oszt akkor is nagyon jó animációi voltak szerintem azt is keressétek meg
20.
felegyi
Valóban nem amatőr munka, de azért koránt sem profi! A kameraállással van egy kis baj, de ezen kívül nagyon cool!23# Bármely szám.-technikus csinál neked ilyet, csak aztán győzd fizetni...
19.
maxy182
Hát azért erre nem mondanám, h félig amatőr, mert ez sztem elég profi.... Hogyan, milyen programmal lehet ilyen animációkat csinálni, mint pl a helikopteres rész, vagy a robbanások az utcán... Rendes élő, mozgó képre nagyon nehéz ilyen animációkat rátenni... Kiváncsi lennék h h csinálták...
17.
Slik
Fuu beszaras k... jol megcsinaltak :)
16.
Mathia$
15.
NereusLaceee
Az Escape from City 17-t is megtaláltam köszi K2!

Az is nagyon komoly. Tesóm fel is ugrott: hát ez a HalfLife!! Mikor jön moziba?
14.
NereusLaceee
Ez valami überkemény :D nagyon zsír

állatok!
12.
MetalLord
a zenék a Lostból vannak nem? vagy csak én hallottam úgy? meg jútúbon a tag-eknél is ott van h Lost. egyébként ez iszonyat jó, főleg hogy ebben csomó új dolgot tudtak belerakni a HL világába ami mégis odaillik. pl nekem az teccik nagyon amikor a katonák szétrobbantják azt a fészert vagy mit. nah olyan fegyver lehetne a gameben :)
9.
klemid
Azért avval hogy ez nem profi nem értek egyet!Azért ha belegondolunk elég sok lé kellett hozzá!Nem ingyen bérelték aszt a sok kocsit!
8.
tjames
Úristen az mekkora!!!!!

Minden tiszteletem a készítőknek...nagyon durva!!!!
7.
Giga0509
Király! :D ha már Half-Life: nem tudja vki mikor jön az episode 3? nincs róla semmi hír?
6.
drip
Az Escape from City 17 jobban bejön (K2 mr linkelte) De ez se semmi ;)
5.
MT78
Grat nekik ügyesek voltak.
3.
klemid
Nagyon brutál.:D Abba gondoljatok bele ha pl már élö lesz a játékok grafikája akkir kb ien lesz!
2.
Hondoro
Nagyon komoly video, le a kalappal
1.
MictiaN
uristen ez nagyon állaaaat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...