Hibás a Fallout 3 legújabb DLC-je

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma került kiadásra a nagysikerű Fallout 3 harmadik DLC csomagja, amelynek sajnos személyi számítógépekre szánt változata nem indul el.
Ma került kiadásra a nagysikerű Fallout 3 harmadik DLC csomagja, amelynek sajnos személyi számítógépekre szánt változata nem indul el.


Tegnap megtekinthettétek a Fallout 3: Broken Steel debütáló videóját, ma pedig csalódhattak, akik beszerezték a DLC személyi számítógépekre szánt változatát. A kiegészítő nem hajlandó elindulni, egy hibaüzenettel leáll a folyamat. A Bethesda tud a hibáról, s ígérete szerint hamarosan javítják is, addig arra kérik a vásárlókat, hogy legyenek türelemmel, hamarosan megoldódnak a problémák.
8.
8.
Auchen
az xbox360-as is bugos, ott nem indul a project purity
6.
6.
MadDragon
De akkor végül is, hogy tesztelték a programot, ha el se indul? Vagy valami kalóz védelem hülyül rajta?
5.
5.
Dcrysis02
4:Nem úgy mint az országunkat vezető szervezet :D



4.
4.
dareal
2: szóval elmondhatjuk, hogy a bethesda legalább politikailag korrekt :D
3.
3.
r.o.b.
A The Pitt el voltak hibák ha jól tudom,hiányzott a textúra egyes helyekről,elég nagy baki...nemtudom miért de számítottam rá hogy nem lessz minden rendben.
2.
2.
Dcrysis02
2:A The Pitt Xbox360-os változata volt tele bugokkal meg grafikai hibákkal.Állítólag a PC-s verziónak semmi baja sem volt.Most épp fordítva van...
1.
1.
dareal
nem ugyan ez volt a helyzet az első dlc-vel is? nekem az dereng, hogy a fallout első dlc-je szintén kula volt, vagy az egy másik dlc volt?

jó nagy baki, főleg, ha jól emlékezem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...