Star Wars: The Old Republic - A trooperek

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A sikervárományos Star Wars MMO-ban, amely a The Old Republic alcímet viseli, feltűnik majd a trooper karakterosztály is, akik a fegyverek kiváló mesterei.
A sikervárományos Star Wars MMO-ban, amely a The Old Republic alcímet viseli, feltűnik majd a trooper karakterosztály is, akik a fegyverek kiváló mesterei.

Ugrás a galériához

A Star Wars világban játszódó MMO már sokak érdeklődését felkeltette, főleg úgy, hogy a nagysikerű Bioware csapata fejleszti. Eddig már megismerkedhettünk néhány karakterosztállyal, s most bemutatkozik a trooper is, akik a lőfegyverek és a páncélok szakértői. Kiválóan bánnak a különböző távolsági fegyverekkel, ruházatuk pedig védelmet nyújt a veszedelmes ellenfelekkel szemben. Vajon egy képzett jedi ellen is képesek felvenni a harcot? Reméljük, hogy az idei évben kiderül, ha máshogy nem, egy béta teszt alkalmával.
17.
17.
HomoLudens
16 Arra BW nél tuti oda figyelnek és szerintem a jedik szanaszét lesznek nerfelve
16.
16.
Darth Razor
Remélem, hogy nem csak sok választható karakterosztály lesz, hanem megfelelően kiegyensúlyozottak is lesznek a kasztok.
15.
15.
Guwrovsky
14.
14.
Guwrovsky
Az elmúlt 12 commentben mindenki az előtte lévő comment-jére reagált. Komoly! :)
13.
13.
g.man580
#12 Igazad van te keresed a pénz és tényleg súlyos ezrekkel húznak le.Végül is ez az emberektől függ.Így is úgyis elmegy a pénz.Ha nem MMO-ra akkor 4-5 játékra évente.Szinte ugyan ott vagy MMO-val ha egész évben fizeted mintha megvennél 5db 12eFT-os gamet.Attól függ persze hogy ki mit szeret!És igen ha lehetne mindkettőt választanám:)
12.
12.
HomoLudens
11#

De hát ha tekeresed a pénzt akkor még jobban megérzed ha havonta lehúznak súlyos ezrekkel nem ;)

Persze megoldható nem is azt mondtam hogy nem csak azt hogy havi 3e ért azért már jól meg gondolja az ember mert sok gombóc fagyi ám :) Főleg hogy ha úgy tesszük fel a kérdést hogy egy évre van erre ennyi pénzem. Ebből nyomhatsz 1 évig 1 MMO-t + vehetsz egy játékot pl PS -hez vagy vehetsz évente 4-5 játékot melyiket választanád? (mindkettőt XD)
11.
11.
g.man580
10# Figyu mindenre van megoldás.Mivel emlitetted hogy van vizsgaidőszakod ebből következtetek arra hogy egyetemista vagy főiskolás vagy.Nem hiszem hogy nem hallottál a diákmunkáról.És azt sem hiszem hogy nem érnél rá egy héten 1x elmenni dolgozni akár 8 órába is.Én is egyetemre járok és mellette el tok menni simán dolgozni legalább 1 héten 1x.Ami azt jelenti hogy keresek 1 hónapba kb 13000-t.2 hónap alatt összejön 26000.Nehogymár ebből ne tuddnál félrerakni 7-8e FT-t amellett hogy megveszed a bérletet meg esetleg kaját stb.Persze ha mondjuk kolis vagy albis vagy akkor más a helyzet akkor megértem.
10.
10.
HomoLudens
9# Ezzel én is így vagyok havi 3e nagyon sok értük egy év alatt minimum 3 játék árát kihúzzák a zsebemből... . és pl viszga időszakban 1,5 hónapot fenttsem vagyok pedig kivan fizetve.

Remélem kitalálnak valami jóbbat ennél vagy kicsit olcsóbban... .
9.
9.
LiMiT
8: Egy fix, ha havidíjas lesz akkor felejtős!! :( Nekem nincs arra pénzem. Örülök annak is ha megtudom venni a játékot, nem hogy még havonta kidobjak rá xakárhányezer forintot.
8.
8.
HomoLudens
7# vollt itt már minden, de most a legbiztosabb a havi fizetős cucc.

A micro tranzakció meg jó hogy el lett felejtve mert az igen csak gusztustalan rendszer.



Messze van még a kiadás lehet bármi... .

7.
7.
LiMiT
6: mimimi??? Nem úgy volt hogy meg kell venni a gammát és ennyi. Esetleg micro tranzakció(bár erre nem emlékszek), de havidíj nincs? Én így emlékszek...
6.
6.
HomoLudens
5: Ja eddig úgytünik micro tranz helyett havi előfizetéses lesz.



Nem az utazgatással van bajom nekem jobban tetszenek a kicsit dárkosabb világok mint pl Warhammer 40 K de a világban még a startreket is jobban szeretem viszont maga a játék nagyon jó lesz megér egy próbát minimum.
5.
5.
n_csacsi
2: igazad van télleg sokkal szebb a grafja :D

3: azt mondod pénzes lesz? :S:S

4: sztem jó, hogy sok helyre lehet majd utazgatni, nem úgy mint a WoWnál :D
4.
4.
HomoLudens
Van hangulata mi? Pedig mostanában nem nagyon érdekel az SW:) de ezek a karik nagyon hangulatosak trooper mekkora jó már !



1# Eddig van a fejvadász a jedi a sith a trooper

hogy mikor jön ki azt senki nem tudja szvsz még ők sem de karácsonyig szerintem tuti várhatsz vele MMO meg mindig csúsznak.

Nekem csak a világgal kel kicsit barátkozni és lehet bele vágok
3.
3.
LiMiT
Ez lesz az első olyan mmorpg az életembe amiért pénzt kell adni, és bizony ahogy megjelenik már rendelem is :))
2.
2.
pepsus
Senki nem tudja. Szerintem 1 ev mulva vagy tán év végén láthatunk closed beta-t. Amugy eddig 2 vagy 3 kaszt van felfedve csak még. Amugy azért befigyel hogy mennyit javitottak a grafikán az elsö képekhez képest :))
1.
1.
n_csacsi
Mikor jön már ki végre? :S Senki nem tud akármilyen időpontot? :S És hány kaszt lesz a játékba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...