Earth No More - újabb látnivalók érkeztek

Megérkeztek az első igazi látnivalók az Earth No More című játékból, mely PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fog megjelenni a tervek szerint még az idén.
Megérkeztek az első igazi látnivalók az Earth No More című játékból, mely PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fog megjelenni a tervek szerint még az idén.A finn illetőségű Recoil Games még 2007-ben jelentette be belső nézetes játékát, amelyben a növényzet fog nagy szerepet kapni. Egy angliai faluban fura növényt fedeznek fel, amely terjedni kezd szerte a világon, ezért a kis települést karantén alá helyezik, és rajtunk múlik, hogy kiderítsük és megállítsuk a rejtélyes növekedés okát. A játékot, ahogyan a Max Payne sorozatot is, a 3D Realms igazgatta, ám mivel a vállalat "meglepő" módon csődbe ment, másnak kell elvállalnia a munkát.

Samuli Syvahuoko, a Recoil Games alapítója egy interjú keretein belül megnyugtatott mindenkit a játék sorsáról, elárulta, hogy semmilyen hatással nem lesz a 3D Realms helyzete a játékra, sem a cégre, viszont most új kiadó után kell nézniük. A munkálatokban még besegít a Radar Group is, mely szintén 3D Realms kollegák által jött létre, és a Prey 2 fejlesztéseiből is kiveszi a részét. Két kép is megjelent a játékból, amelyek ingame jelenetet mutatnak: a játékot az Unreal Engine 3.0 egy módosított változata fogja hajtani.
11.
OldM4n
1: Úgy érted, ebben az évezredben? Szerintem is... (Lásd: Tyúk Nyulam For Ever.) Nem olvastam az oldalon a 3D Realms bejelentését, mely szerint a fejlesztők által újjáalakult Apogee software folytatja (elkezdték?) a Duke Nukem Forever fejlesztését... Úgyhogy alig 50-60 év, és tolhatjuk.
9.
Dcrysis02
9:A végső esemény a szüret lesz!

Mmmm....fincsi fehérbor :)))
8.
vicious
Nem, ez agrár játék lesz. Metszeni kell majd, trágyázni meg permetezni :)
7.
Mathia$
Remélem nem vmi gyenge erőlködés lesz ez is...
6.
Gael
es ez milyen jatek lesz?Kaland?Vagy valami egyszeru lovolde tucat?
5.
BADTrane
5: MP3 ^^ Most jöttem melóból azt először aszitem hogy MP3 mint fájl XD
4.
Dcrysis02
4:Remedy.A RockStar eddig csak portolt, most a MP3 lesz az első Max Payne amit teljesen ők csinálnak, mióta megvették a franchiset.De a 3D Realms állítólag nyakig benne volt a MP1-2 fejlesztéseiben.
3.
huszti
Max Payne? 3Drealms? He? A maxpayna az rockstar games nem?!
2.
hakydakillah
hát, ha benne volt a 3D Realms keze, akkor még 12év :-)

De valahogy maga a játék egyenlőre nem fogott meg........
1.
crytek
Idén szerintem esélytelen a megjelenés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...