Mafia 2 - Újabb információk és képek

Link másolása
Nemrég nyilatkozott Martin Zavrel, a 2K Czech egyik embere, aki szerint a Mafia 2 fejlesztései nagyon jól haladnak, de még van munka bőven a játékon.
Nemrég nyilatkozott Martin Zavrel, a 2K Czech egyik embere, aki szerint a Mafia 2 fejlesztései nagyon jól haladnak, de még van munka bőven a játékon.

Zavreal szerint a Mafia 2 az elejétől a végéig kijátszható már, viszont elmondása szerint még "úsznak a hibákban". Javítgatnak, pár dolgot még beletesznek, és néhány eseményt is át kell dolgozniuk, valamint az optimizálás is hátra van. Most a fejlesztők bizonyos post-processing effekteket próbálnak a játékba rakni, ami csak még jobban segíteni fog abban, hogy a játék grafikája kifogástalan állapotban legyen.

Ugrás a galériához

A hírek szerint az autók fizikája és kezelése is sokkal jobb lesz mint az első részben, melyet a készítők különböző nehézségi fokozatokon tesztelnek. Ennek hála másfajta irányítást tudnak biztosítani a különböző típusú autókhoz, így választhatjuk majd az árkádos irányítást, vagy éppenséggel a szimulátorhoz hasonló kezelést. A múltkori gameplay videókban eddig csak az árkádos irányítás volt bemutatva, de még az sem tökéletesen, mivel a fejlesztők véleménye szerint a vezető túl gyorsan gyógyult vissza sebeiből, és a kamera sem volt megfelelően beállítva. Már azt is tudni, hogy a játék jelen lesz az idei E3-on, viszont arra a kérdésre hogy a GamesComon kint lesz-e a játék, csak ezt a választ kapta a publikum:

"Pillanatnyilag az E3-ra koncentrálunk.
De teljesen logikus döntés lenne, ha minden nagyobb
eseményen jelen lennénk, hogy megmutassuk a játékot."
13.
13.
Darth Razor
12.
12.
thynice
Nekem nagyon bejön. Az 1-el nem játszottam mert nem tetszett az irányítása. nekem kicsit nehézkesnek tűnt. De erre kíváncsi leszek.

Éljen a Maffia.
11.
11.
hakydakillah
9. a GTA IV óriási területet nyújt, talán a Mafia 1 ennek csak a töredékét adta. Ott talán ezért nem zavart annyira, hogy ha a város 2ik végére kellett utaznom. Igy a GTA IV-ben egy feladat teljesítésekor 15percből, 12őt autókáztam, és a maradék 3ban végezhettem a feladatot. Ebbe rengetegen beleuntak.... Na de én nem fogom kritizálni a játékot, mert a IV-esen kivül az összes létező GTA-t átvittem :-)
10.
10.
Slik
Engem elvarázsolt az 1, annyira kivolt dolgozva a játék mente a missziók a karakterek a zene a város... minden, sírtam is a játék végén mikor megölték Angelot :(
9.
9.
girgosz
3.: Miért akkor csak eszetlen lövöldözés legyen? De az is csak két saroknyira nehogy sokat kelljen kocsikázni.
7.
7.
OldM4n
A Mafia egy nem nagyon jött be, de ez nagyon durva, egyik legjobban várt game!!!



Ingame trailer a www.gametrailers.com-on. Felraktam fullscreenbe, asszony azt hitt játszom... :)))) De a poén hogy én is! A hangulattal nem lesz baj...
6.
6.
klemid
Az a vonatos kép ritka ronda...xD
5.
5.
Mathia$
Jönne már ki!

Nagyon kiváncsi vagyok rá!
4.
4.
suti_88
azokon a kiadott gameplay-eken tényleg szar volt az autók irányítása, de msot megnyugodtam:)) - virulok is rendesen...bár sztem felesleges bele árkádos irányítás, de jó hogy gondolnak a casual játékosokra is
3.
3.
hakydakillah
Hát ez az a játék, amit én reszkető kézzel várok :-))

Imádtam az első részt, tökéletes volt, nyílt város, mint a GTA-ban, de sokkal akciódúsabb volt. Minden nap egy imát mondok azért, hogy ne vegyenek példát a GTA IV-ről, ne legyenek olyan feladatok, melyekben a térkép egyik végéről a másikba küldenek és még sokmás felesleges dolog, mint pl. ne kelljen az ismerősöket szórakozni hordani stb.

Remélem a Mafia hű marad a nevéhez, és olyan szinvonalú játékot kapunk újra, amelybe több millióan már egyszer beleszerettünk :-)
2.
2.
peterpal7
Elvileg októberbe. De jó lesz nagyon várom :D
1.
1.
maxxtro
mikor jelenik meg tudja valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...