Retro-Gen - A Sega játékai az új kézikonzolon

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Sok mai játékos már abban az időben elkezdett játszani, amikor a Sega publikálta a leghíresebb játékokat a saját konzoljára. Hamarosan újra átélhetjük az érzést.
Sok mai játékos már abban az időben elkezdett játszani, amikor a Sega publikálta a leghíresebb játékokat a saját konzoljára. Hamarosan újra átélhetjük az érzést.


Hamarosan egy új kézikonzol jelenik meg a piacon, amely a Retro-Gen nevet viseli, s annyi lesz a szerepe, hogy a Sega régi, ám még mindig érdekes és élvezetes játékait játszhatjuk rajta. A konzolt az Innex adja ki, s licenszelt játékokat tölthetünk le egy SD kártyára, amelyről futtatni tudjuk azokat. A beépített elemeket egy USB csatlakozó segítségével tölthetjük majd. A Retro-Gen megjelenése július 25-én várható az Egyesült Államokban, 50 dollárért már bárki hozzájuthat. Arról egyelőre nincs hír, hogy vajon hozzánk is eljut-e a konzol, bízzunk benne, hogy beszerezhető lesz.

11.
11.
Jocilus
Ezeknek a cuccoknak mennyire van nagy sikerük??
10.
10.
laca009
lol csak 10000 ft lenne nálunk xD
9.
9.
Aramisz93
Sega mennyire régi játékait. Dreamcast lehet még? Crazy Taxi nagy kedvenc :D
8.
8.
Chocho
#5: Tudom, ezért a feltételes mód. ;)
7.
7.
Gael
erdekes ez az internet,idorol idore jonnek ezek a hirek,hogy valaki retrot gyart majd ,olcson,kiralyat,stb.Ugy lenne korrekt,hogy betennetek melle ezt:http://www.amazon.co.uk/SEGA-Drive-Games-Handheld-System/dp/B001GZLQRY/ref=sr_1_1/277-3374911-7728255?ie=UTF8&s=videogames&qid=1246015628&sr=8-1


hamarabb volt ugyanaz a Sega gondozasaban,olcsobban,az osszes klasszikussal.
6.
6.
zola2000
Minek, én dsen nyomom emulátorral a super nintendo/sega megadrive játékokat...
4.
4.
Ghost
Igen, ezek működtek úgy. Fél gyerekkorom ilyen előtt töltöttem :)
3.
3.
Chocho
50 Dollár? Vevő lennék rá. :)
2.
2.
Auron
Whabakynak teljesen igazat adok.Én nagy Sega megadrive-os voltam anno.Voltak azért nagyon jó játékok erre a konzolra. Megemliteném a Sonic sorozatot,Echo the Delfin,Another World,és még sorolhatnám..... Szerintem sikere is lehet.
1.
1.
whabaky
Hát nem tudom, szerintem szép számban fogják vásárolni abból a rétegből, akik egy kis retróra vágynak (értem ez alatt leginkább aztokat, akik anno még ezeken a game-eken nőttek fel).

Én speciel kiadnék egy ilyen kütyüért ennyit, ha pl a Retail, vagy LHX nevű (nem mai :)) gameket is megjelntetnék egy új-régi kézikonzolon... azok a régi szép dos alól futtatható játékok... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...