Batman: Arkham Asylum - A bőregér ellenségei

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 14.
  • Videó
Link másolása
Egyre jobbank ígérkezik a Rocksteady Studios műhelyében készülő Batman: Arkham Asylum. Ezúttal a főhős ellenségeit láthatjuk mozgásban.
Egyre jobbank ígérkezik a Rocksteady Studios műhelyében készülő Batman: Arkham Asylum. Ezúttal a főhős ellenségeit láthatjuk mozgásban.


A bejelentés óta érdekesebbnél érdekesebb videók és képek látnak napvilágot a játékból. A legújabb mozgóképen megleshetjük Batman ellenségeit, akikkel szembeszállunk majd a játék során. Az Arkham Asylum megjelenése nyár végén várható PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
10.
10.
ps2+pc fan
csak azt nem értem, h joker és bane igazi neve unkown. Pedig a mozifilmekben mind a kettőnek volt és mondták is a nevüket.
9.
9.
ps2+pc fan
én is nagyon várom!!!!

a killer croc boss harc biztos jó lessz!!!
7.
7.
caleb007
Ez mondjuk nem film adaptáció, azok tényleg elég rosszul sikerülnek. Ez a játék pont olyan sötétnek és komornak mutatja be a Batman világát, mint anno azt Bob Kane megálmodta az eredeti képregényeiben. Mert amit újabb képregényekkel, rajzfilmekkel, filmsorozattal és a mozifilmek többségével csináltak belőle, annak igazából nem sok köze van az eredeti hangulathoz. Mondjuk a Christopher Nolan féle filmek már jók. De ez a játék számomra pont olyan, amilyennek lennie kell. Legalább is hangulat szempontjából.
6.
6.
Takuma Sato
Remélem lessz olyan jó mint a wolwerine. Mármint ugy értem, hogy a legtöbb filmről készült gém ratyi lett. Legalább is az én szememben(persze azokra értem amikkel találoztam)

De az a vega XD:) csaj tökre emlékeztet a Devil May Cry 4-ben lévö egyik föellenre. Abban is van egy vega XD:)

Várom már a vidik meggyöztek már nagyon, csak ne kelljen csalodni benne.
4.
4.
Harkat
4,5: Wendigo volt a Wolvernbe.
3.
3.
Harkat
Áááá, még 1 hónap, és csak játszok vele. Nagyon remélem.
2.
2.
Crysisman
4: hulk?

am ezt a videót linkeltem tegnap a topicba és semmien válasz nem érkezett...
1.
1.
kankadi
ezen kivül biztos van több is, nem??? pl: nem mutatták be azt a copfos csajszit akinek a szemén van vmilyen kötés... benne van a videoban, még batman megfogja a lábát és leteriti a földre, de a nevét nem muutatták szal lehet lesz több ellenségei is, hiszen 1 embert kihagyni azt jelenti, hogy mgé van több is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...