Videójátékhős lesz Stan Lee-ből

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Stan Lee nevét minden valamirevaló képregényrajongó ismeri, hiszen a mester nevéhez olyan Marvel-hősök fűzödnek, mint a Pókember vagy a Fantasztikus Négyes.
Stan Lee nevét minden valamirevaló képregényrajongó ismeri, hiszen a mester nevéhez olyan Marvel-hősök fűzödnek, mint a Pókember vagy a Fantasztikus Négyes.

Ugrás a galériához

Nem véletlen az sem, hogy Mr. Lee a Marvel-filmek többségében szokott szerepelni, igaz, egy-egy rövid jelenet erejéig láthatjuk csak őt statisztaként. A képregénygyáros pályafutása azonban hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik: videójátékhős lesz belőle! A Marvel: Ultimate Alliance ősszel megjelenő folytatásában ő is feltűnik pár percre, hogy kinézetével és baritonjával szórakoztassa a rajongókat. Elmondása szerint már nagyon izgatott, hiszen nem mindennapi élmény egy képernyőn szerepelni azokkal a karakterekkel, akiknek ő segített a világra jönni.

5.
5.
elite_hun
Jut eszembe tegnap vagy tegnapelőtt volt Stan Lee-vel egy interú az RTL klubbon
4.
4.
elite_hun
Sten Lee meg is érdemli hogy a filmek után a videójátékokba is bekerüljön. Több kedvenc hősömet és gonosztevőmet Ő találta ki :)

Egyébként aki nem ismerné annak itt egy link

http://hu.wikipedia.org/wiki/Stan_Lee
3.
3.
JcGross
3: Szerintem nem bunyózni fog. XD INkább meg kell menteni vagy valami poénokat fog ropogtatni. :D Én várom. Ő teremtette meg a kedvenc hősöm, ezért egy életre hálás vagyok neki.
2.
2.
Roger Ramjet
2:Az elég kellemetlen lesz az eddigi szuperhősök után, bár nem árt néha egy kis változatosság. Bár nehéz elképzelni, hogy hogyan fog bunyózni és, hogy milyen speckói lesznek.
1.
1.
Roger Ramjet
Nem vagyok képben Stan Lee bácsit illetően, hogy hogyan néz ki, de remélem,hogy nem egy nyugdíjas, járókás, öreg fószert kell elképzelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...