Nem készül több Nascar-játék

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 3.
  • Gyászhír
Link másolása
A tavalyi, nem túl jól sikerült epizóddal véget ért a Nascar-széria, az Electronic Arts egyelőre nem kívánja folytatni az autóverseny hivatalos játéksorozatát.
A tavalyi, nem túl jól sikerült epizóddal véget ért a Nascar-széria, az Electronic Arts egyelőre nem kívánja folytatni az autóverseny hivatalos játéksorozatát.



Az EA Sports nem éppen a csúcson hagyta abba a sorozatot, a tavalyi részre kemény 4.5 pontot adott Daks a tesztelés végén. Peter Moore szerint - noha nagy rajongói a Nascarnak - egyelőre jegelik a sorozatot, a fejlesztő csapatot pedig átcsoportosítják: a srácok egy része az Electronic Arts új címén, az MMA-n fog dolgozni.
10.
10.
dareal
a nascar addig volt jó, míg papyrus készítette (hozzájuk köthető még az indycar széria is)
9.
9.
Fr33K
Nem, nem. EA ne gyártson F1et. Nagyonis jó kezekben van az most...
8.
8.
bledzer
esetleg élóben tolnám a volán mögött.. másképpen 500 kör, elzsibbad az ujjad , első helyen vagy de a 499. kanyar végén megcsűszol és véged. Azzal infarktus és meghalsz a gép mellet, job esetben szétunod magad... nascar MINEK KINEK???
7.
7.
amd33
Jogos is mert szar a nascar játékba is meg amúgy is hülye amcsiktól jött ez is ,korbe ,körbe x órán keresztül bazzeg kurva élvezetes.:DBocs a káromkodásért.
5.
5.
Mathia$
Ennek örülök, annál jobban figyelnek a többi game-re!

Jöjjön inkább újra ea F1 mint 2001,2002ben. :)))
4.
4.
Giga0509
3.
3.
SWBF2
Hát, amit Daks lepontoz, az mehet a sunyiba! :-)
2.
2.
kankadi
2: a gran turismo 5ben benne lesz egy nascar mod, és az sokkal jobb lesz mint bármelyik teljes nascar játék... szal ezt naon bebuktad :)
1.
1.
Én örülök neki, mert mostmár a konzolosok se bírnak nascar-al játszani!!!!! MUHAHAHAAA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...