Úton a Bioshock folytatásának első DLC-je

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Australian Gamernek adott interjút a 2K alkalmazottja, Kent Hudson, aki elárulta, hogy már javában fejlesztik a Bioshock 2 első DLC csomagját.
Az Australian Gamernek adott interjút a 2K alkalmazottja, Kent Hudson, aki elárulta, hogy már javában fejlesztik a Bioshock 2 első DLC csomagját.

Ugrás a galériához


Már nem sok van hátra a februári megjelenésig, és ma azt is elárulta a kiadó, hogy az extra tartalmak miatt sem kell aggódnunk, ugyanis a játék egyjátékos kampányáért felelős 2K Marine már fejleszti az első DLC csomagot, amelybe megpróbálnak rengeteg extrát beépíteni, amelyek a fő küldetésbe már nem kerültek bele. A csomag megjelenéséről egyelőre nincs hír, de vélhetően a megjelenés napján már letölthető lesz.
14.
14.
bledzer
ezzel azt érik el hogy nekem itt románia gyomrában így is rohadt nehéz egy játékot megvásárolni, ráadásul ojan áron hogy az elképszető szóval szépen fogom magam és le W****olom na de ijet ide nem írok mert nem etikus, de tényleg kikényszeritik belőlem....
13.
13.
Killerbee
pop "4"-nel volt az most h dlc-be kaptad meg az epilogot. Ha mar kicsengetsz 10ezret egy jateker legalabb a storyt kapd mar meg teljes egeszeben. Jo gondolom itt a foszalat nem fogjak foltozni, de nagyon efele megy a szeker.

Multi palyak meg egyeb biszbaszra arra ok, legyen dlc.
12.
12.
Scoo
"melyek a fő küldetésbe már nem kerültek bele"

Magyarán: amit nem akartak belerakni, hogy később legyen mint eladniuk DLC-ként.
11.
11.
drat576
ez már totál bevett szokás, nem tudom miért kell fennakadni ezen, ha nem kéred nem veszed, ennyi
10.
10.
Killerbee
#9: Vigyazz mert mindjart jon moloj aztan ramozdul arra a 16k-ra :D
9.
9.
huszti
Tiszta pofátlanság amit művelnek, hogy van pofájuk azt mondani, hogy már a MEGJELENÉS napján letölthető lesz? Akkor ennyi erővel tegyék bele a játékba. Nem, inkább eladják 16ért + 4000 a dlc. Dejó nekünk.Mindegy lenne, ha megcsinálnák a játékot, és videóközönként feltennék darabokba DLC-be az egészet valami poton 2000 és 4000 ft közötti áron. Lássuk csak, ha csak 10 videó vágja félbe a játékot,az máris 40 ezer ft. Mégis csak jobban járnak a fejlesztők, nem?
8.
8.
dawe001
Háth ez már kezd gusztustalan lenni....
7.
7.
Killerbee
#6: Az nem lenyeg khm khm :)
6.
6.
Giga0509
#5: De az ingyenes lesz az 1. napon,azt olvastam.
5.
5.
Killerbee
#4: lasd mass effect 2 xD
4.
4.
Horvi14
ezt annyira birom... szarnak belerakni a játékba inkább plusz pénzér kiadják DLC-nek... lassan már a játék megjelenése napján fognak DLC-t kiadni!
3.
3.
mnmn1
ez mar a 20-dik ien hir ez tenyleg kesz rohej h mindenki ezt csinalaja
2.
2.
MadDragon
A jövőben már megveszed a játékmotorját teljes áron. Aztán, ha játszani is akarsz, akkor le kell töltened a küldetéseket DLC-ként +zsozsóért. Ha fegyvereket is akarsz az még +pénz. :D
1.
1.
bledzer
kész röhej.. a végén hamarabb ki fog jönni a DLC mint maga a játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...