Készül a Spider-Man: Shattered Dimensions

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A GamePro májusi számában fog bemutatkozni a legújabb Pókember-játék, amely a Spider-Man: Shattered Dimensions címet viseli majd - többet mi sem tudunk róla.
A GamePro májusi számában fog bemutatkozni a legújabb Pókember-játék, amely a Spider-Man: Shattered Dimensions címet viseli majd.

Ebből kifolyólag egyelőre semmit nem tudunk a játékról, elvárásaink viszont már vannak vele szemben: az Activision vezérigazgatója, a Bobby Kotick szerint az utóbbi évek Pókemberes játékai borzasztóan sikerültek, így ő is úgy véli, hogy ideje lenne rákapcsolni a Spider-Man feldolgozások terén.

A Shattered Dimensions alcím könnyen beindíthatja a rajongók fantáziáját, bár  a jó alapötlet ide kevés, értelemszerűen elsősorban egy tehetséges fejlesztőcsapatra lenne szükség, akiknek köszönhetően végre a Pókember-univerzum is megkapná a maga Arkham Asylumát.
12.
12.
hedzsooo
A Spider-Man: Web of Shadows szerintem is egeszen jol sikerult. ;)



Persze, ha meg jobbat hoznanak vegre ossze, nem bannam. A hatalmas rajongotabora ( aminek en is reszese vok :) ) szerintem megteritene bosegesen a fejlesztesi koltsegeit 1 JO pokemberes jateknak. :)
10.
10.
mnmn1
minimum hozza egy inFAMOUS szintet vagy ne legyen open-world-s!
9.
9.
Slik
Jó is lenne egy Arkham Asylum-hoz hasonló játék...
8.
8.
demon68
nekem is bejött a Web of Shadows, pókember hangja is, a legtöbb képregényben olyan fiatal, mint amilyennek a hangja hallatszott a játékban.
6.
6.
JcGross
#3: Csatlakozom!



A WoS pedig szerintem rohadt jó volt, Pókember szinkronját leszámítva. Ez a shattered dimensions pedig elég étvágygerjesztő név, már várom mi sül ki belőle (a más dimenziók meg a klónok mindíg a fő témája volt a Marvel sztoriknak, és többnyire nagyon jók!).
5.
5.
brandonlee
#4: a PS1-es tényleg jó volt. Azt ki is vittem nem 1x :D. De a Web of Shadows max 1x játszható.
4.
4.
Giga0509
#2: Viszont az volt a legjobb pókemberes játék(+ a ps1-esek)...
3.
3.
radko1010
2.
2.
brandonlee
#1: Azért annyira az sem volt fenomenális.
1.
1.
Giga0509
Csak hozza a Web of Shadows szintjét,és akkor már nem lehet szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...