Gyerekpornót kaptak az Xbox 360-on

  • Írta: InGen
  • 2010. március 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy írországi pár békésen játszott újonnan vásárolt konzolján, mikor egy frissen érkezett üzenet kibontását követően meztelen gyerekek fotóival kellett szembesülniük.
Egy írországi pár békésen játszott újonnan vásárolt konzolján, mikor egy frissen érkezett üzenet kibontását követően deréktól lefelé meztelen kisfiúk fotóival kellett szembesülniük.
Elmondásuk szerint valaki kifejezetten spammolta őket ilyen tartalommal, így azonnal értesítették a Microsoftot, valamint Írország valószínűleg tündékből és más fantasy lényekből álló rendőrségét, a Gardaí-t.

  
Mivel az Xbox Live moderációja elméletileg a Microsoft feladata lenne, így azonnal az ügy kivizsgálásába kezdtek, illetve megkérték a sértett párt, hogy töröljék az üzeneteket. Ezzel párhuzamosan a Gardaí lefoglalta az érintett konzolt.
23.
23.
Sir-Vival
Ezek az ilyen tréfás csattanót tartalmazó InGen hírek nagyon kellemesek - már azt hittem, hogy csak egy bárgyú hír, erre: "Írország valószínűleg tündékből és más fantasy lényekből álló rendőrségét, a Gardaí-t" - ez kizökkentett, és felröhögtem. :) Csak így tovább!
22.
22.
demon68
így jár aki helyesen próbál cselekedni: a vadiúj xbox-ukon már csak a rendőrök játszanak.
21.
21.
hedzsooo
#19: Mondja ezt az, aki pedofil, v. akit meg nem kapott el hatulrol pl. 1 pap bacsi...szerintem meg elegge gaz es kemenyen buntetni kell.
19.
19.
zola2000
12: miért sajna? A pedofília azért még nem akkora bűn mint az életveszélyes súlyos testi sértés... (főleg mivel a pedofília egy betegség amiről a beteg nem tehet).
18.
18.
gamerplayer
#17: ezek szerint már a papok is xboxoznak?XD 2 mise közt v mittomén h megy ez nem járok templomba XD
17.
17.
zgreen
#15 ja a szent atya lehet felre cimezte az esti baratnojet :))
16.
16.
Dethklok
"Írország valószínűleg tündékből és más fantasy lényekből álló rendőrségét, a Gardaí-t." Hát ezen mekkorát röhögtem. Törpi felügyelő és társai?XD
15.
15.
dzsiádzsó
Nem lehet csupán egyházi képeslap volt ? : P
14.
14.
NinjaNorb
mikor jönnek a necrofil képek?xD
13.
13.
SWBF2
Pfff....vegyél ps3-mat és ez nem történik meg! (LOL)
10.
10.
menjapipaba
dejó lenne ha msn-re felvenne 1 pedofil, akkor megbeszélnék vele egy jó kis találkozót aztán viperával meglátogatnám:P aztán szólnék a rendőrségre hogy vigyék el onnan.D
8.
8.
Lachgas
bocsi, félre ment az üzenetem
7.
7.
InGen
#6: LOL :DDD



de akkor inkább lehessen Brazzers-t nézni Full HD-ban :)
6.
6.
most már tudom: hát ezért fizetős a Live! :D
5.
5.
xr0w
hát ő nyitotta meg a linket.

ilyen watchmebukkakeyounggirls@xYsdm.com email címről biztos xd
4.
4.
sQr`
...de milyen aranyos már hogy lefoglalták a konzolt. :'D Remélem ezért mindketten kapnak egy-egy újat, legalább nem lesz rajta vita. :'D
2.
2.
zoenn
Nincs pedofil ember, csak türelmetlen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...